Home TOP NEWS CYTA: Κύριε Οδυσσέα Μιχαηλίδη, θα επέμβετε;

CYTA: Κύριε Οδυσσέα Μιχαηλίδη, θα επέμβετε;

 


Διαστάσεις σκανδάλου φαίνεται να λαμβάνει τις τελευταίες ώρες η όλη υπόθεση με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Αποέλ. Τα τραγελαφικά επεισόδια διαδέχονται το ένα το άλλο και η απορία μας είναι κατά πόσο θα επέμβει ο Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας, Οδυσσέας Μιχαηλίδης.

Για να εξηγηθούμε καλύτερα: Σύμφωνα με πληροφορίες, το Αποέλ ισχυρίζεται πως έχει πρόταση €3 εκατομμυρίων τον χρόνο από τη Cablenet. Απαιτεί, ταυτόχρονα, το ίδιο ποσό από τη CYTA απειλώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα συνάψει συμφωνία με την Cablenet. Επικαλείται δηλαδή μια πρόταση, που κανείς δεν ξέρει εάν ισχύει και ζητά αντίστοιχη από έναν δημόσιο οργανισμό, ο οποίος συντηρείται από τους φορολογούμενους. Βάζει, μάλιστα, χρονοδιαγράμματα και απαιτεί απάντηση εντός 5 ημερών.

Η ιστορία, ασφαλώς, δεν σταματάει στις ενδεχόμενες μπλόφες και τα παζάρια του Αποέλ, αφού οι συντεχνίες της CYTA ζητάνε από το Δ.Σ. να προχωρήσει σε συμφωνία με το Αποέλ, διότι δήθεν έφυγαν ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΕΚ! Προσέξτε, μιλάμε για τις ίδιες συντεχνίες που δεν ένιωσαν την ανάγκη να τοποθετηθούν, όταν η Cytavision ΠΑΡΑΝΟΜΑ, αθετούσε ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ με την ΟΜΟΝΟΙΑ! Οπότε έχουμε κάθε λόγο να είμαστε καχύποπτοι!

Το ερώτημα είναι μέχρι ποιο σημείο είναι διατεθειμένη η Πολιτεία και ο Γενικός Ελεγκτής να αφήσουν το έργο να παίζει. Μιλάμε για ποσό κατά πολύ μεγαλύτερο από αυτό που είχε συμφωνήσει η Cytavision με την λαοφιλέστερη ομάδα της Κύπρου, OMONOIA και που θα δημιουργήσει ένα πολύ επικίνδυνο προηγούμενο. Αν έχει πρόταση από τη Cablenet το Αποέλ με 3 μύρια ας τα πάρει από αυτούς, όχι από τους φορολογούμενους.

Ελπίζουμε να μην δούμε το γνωστό έργο. Βέβαια, τίποτα δεν αποκλείεται, έρχονται και εκλογές…