Home TOP NEWS Δουλειά μέχρι να γίνουν “Ιπτάμενοι”

Δουλειά μέχρι να γίνουν “Ιπτάμενοι”

 


Η ευελιξία του Πάμπου Χριστοδούλου στο μεταγραφικό παζάρι επιβεβαιώθηκε με την στροφή σε νέες αγορές. Το τριφύλλι τη νέα χρονιά θα έχει στις τάξεις του ποδοσφαιριστές από μια αγορά που μέχρι πρόσφατα δεν συνδεόταν με την ομάδα μας. Και μιλάμε προφανώς για την Ολλανδική. Μια χώρα με ποδοσφαιρική παράδοση, μια αγορά όμως στην οποία δεν είχαμε μέχρι τώρα εκ των πραγμάτων πρόσβαση.

Η παρουσία του Μπρέβελντ και η απόκτηση των Φελτχούιζεν, Μαντούρο και Αντόνια ανεβάζουν τον αριθμό των Ολλανδών σε 4. Αν μάλιστα οι δύο τελευταίοι επιβεβαιώσουν τις ικανότητες βάση του βιογραφικού τους, τα λογοπαίγνια για τους ιπτάμενους Ολλανδούς θα γίνουν ρουτίνα στο ρεπορτάζ της ομάδας μας. Άντε με το καλό να ακούσουμε πολλές φορές στην κερκίδα τους οπαδούς μας να λένε «πετάει η ΟΜΟΝΟΙΑ».

Γιατί αυτό ακριβώς είναι και ο στόχος. Να παίξει καλό ποδόσφαιρο η ΟΜΟΝΟΙΑ, να πάρει νίκες, να ξαναγίνει ανταγωνιστική, να θέσει τον στόχο ψηλά. Προς αυτή τη κατεύθυνση έχουν σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουν όχι μόνο οι Ολλανδοί, αλλά όλοι οι παίκτες του ρόστερ. Τα φιλικά που παρακολουθήσαμε ζωντανά δείχνουν πως υπάρχει προοπτική, αλλά και μπόλικη δουλειά να γίνει μέχρι να χαρακτηριστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ “ιπτάμενη”. Προσγειωμένα, ταπεινά και βήμα βήμα.