Home TOP NEWS Εμπορικός αντίπαλος, τιμητική Ηλία, “ελαφρά ταξιαρχία” και Σαλαμίνα

Εμπορικός αντίπαλος, τιμητική Ηλία, “ελαφρά ταξιαρχία” και Σαλαμίνα

 


Οι ρυθμοί της προετοιμασία στην ΟΜΟΝΟΙΑ όλο και ανεβαίνουν, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στον προγραμματισμό. Οι προπονήσεις στις Πλάτρες συνεχίζονται και σε μια βδομάδα η αποστολή θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Πολωνία. Εκεί οι “πράσινοι” θα δώσουν τρία ή τέσσερα φιλικά, με κάποια από αυτά να έχουν οριστικοποιηθεί. Όσον αφορά το μεταγραφικό, ο Πάμπος Χριστοδούλου θα προχωρήσει μάλλον σε ακόμη πέντε προσθήκες.

Με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο, κάτι που είναι προγραμματισμένο για την 1 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθούν το πιο πιθανόν συνολικά τέσσερις φιλικές συναντήσεις. Αντίπαλοι, ημερομηνίες και γήπεδα δεν ανακοινώθηκαν ακόμη, όμως ένα παιχνίδι θεωρείται δεδομένο. Αυτό με την ΑΕΚ Λάρνακας, που ουσιαστικά θα είναι τιμητική αναμέτρηση για τον Ηλίας Χαραλάμπους, που τη σεζόν που πέρασε κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Πρόκειται για έναν παίκτη που αναδείχθηκε από την ακαδημία του “τριφυλλιού”, ενώ είναι ο τελευταίος που σήκωσε ως αρχηγός πρωτάθλημα με την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Μέχρι το Σαββατοκύριακο 19-20 του Αυγούστου που θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ σκοπεύει πέραν του πιο πάνω αγώνα να δώσει ακόμη δύο με αντιπάλους από την Α’ Κατηγορία και ένα με ομάδα του εξωτερικού. Στόχος είναι η έλευση ενός εμπορικού αντιπάλου έτσι ώστε να γεμίσει το ΓΣΠ και το ματς αυτό να αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα του “μαραθωνίου”. Όσον αφορά τις Κυπριακές ομάδες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας, το πιο πιθανόν αυτές θα είναι η Νέα Σαλαμίνα και ο Άρης Λεμεσού. Αμφότερες, η ομάδα της Αμμοχώστου και η “ελαφρά ταξιαρχία” θα προετοιμάζονται όπως και η ομάδα μας για την επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.