Home TOP NEWS Νέο τεστ με περισσότερα πρόσωπα

Νέο τεστ με περισσότερα πρόσωπα

 


Το τρίτο της φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ στην Οπαλένιτσα. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν το απόγευμα την δεύτερη ομάδα της Λεχ Πόζναν (19:00 ώρα Κύπρου) σε ένα φιλικό που και πάλι ο Πάμπος Χριστοδούλου θα δοκιμάσει διάφορα πράγματα.

Αυτή τη φορά είναι πιθανόν να δούμε κάποια νέα πρόσωπα που δεν είχαν αγωνιστεί στα προηγούμενα φιλικά όπως οι Φελτχούιζεν, Εκίθα και Μαντούρο. Οι νέοι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα και κατάφεραν σε μικρό χρονικό διάστημα να μπούνε στην ομάδα και τώρα ήρθε η στιγμή να πάρουν τα πρώτα τους λεπτά.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων προπονήσεων έγινε και πάλι δουλειά στη φιλοσοφία της ομάδας και το πως συμπεριφέρεται σε άμυνα και επίθεση και στόχος είναι όλα όσα είπε ο προπονητής στις ασκήσεις, να βγούνε και στον αγώνα.

“Στόχος μας είναι να αγωνιστούμε με έμπειρες και δυνατές ομάδες και δεν μας νοιάζει εάν θα χάσουμε. Αντιμετωπίσαμε την Χάποελ Τελ Αβίβ και τώρα έχουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτοί οι παίκτες πρέπει να παίξουν εναντίον τέτοιων αντιπάλων για να είναι έτοιμοι για την πρώτη ομάδα”, δήλωσε για τη σημερινή αναμέτρηση ο προπονητής των νεαρών της Λεχ, Ιβάν Τζιούρτζεβιτς.