Home TOP NEWS Να δει τα φιλικά σαν επίσημα

Να δει τα φιλικά σαν επίσημα

Το θετικό του ότι δεν βγήκαμε Ευρώπη, ήταν ότι ο Πάμπος Χριστοδούλου είχε χρόνο να κτίσει την ομάδα από το μηδέν. Όταν αναφερθήκαμε στο παρελθόν στα αρνητικά, σταθήκαμε κυρίως στο οικονομικό, αλλά και στο γεγονός πως για άλλη μια χρονιά δεν θα κάναμε την υπέρβαση των ομίλων. Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος είναι τέτοιο, που μας αναγκάζει να αντιμετωπίσουμε άλλο ένα. ΑΕΚ και Απόλλωνας, οι αντίπαλοι μας στις πρώτες δυο αγωνιστικές, θα έχουν 4-6 επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους.


Ως εκ τούτου, θα είναι πιο έτοιμες, από την έτσι κι αλλιώς καινούρια ομάδα ΟΜΟΝΟΙΑ. Από τη στιγμή που το ξέρουμε τόσο νωρίς πάντως, δεν μπορούμε να το αφήσουμε να εξελιχθεί σε δικαιολογία. Το τεχνικό τιμ βρέθηκε κι άλλες φορές στην ίδια ακριβώς θέση και κατάφερε να παρουσιάσει την ομάδα του έτοιμη, το ίδιο καλείται να κάνει και τώρα. Ο τρόπος είναι πολύ συγκεκριμένος, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να αντιμετωπίσει τα φιλικά, ειδικά αυτά επί κυπριακού εδάφους σαν επίσημα. Να γεμίσει τις μηχανές της και να πάει στην έναρξη όσο πιο κοντά (να το αγγίξει δεν είναι δυνατόν) στο 100% γίνεται.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα επίσημα, τα διαδικτυακά άρθρα αναφέρουν πως στην Πολωνία η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τις Σίγκμα Όλομουτς, Χάποελ Τελ Αβίβ, Λεχ Πόζναν και Ζαγκλιέμπε Λούμπιν. Αυτά όμως γίνονται περισσότερο για να λυθούν τα πόδια και να αρχίσουν να τα βρίσκουν οι παίκτες. Τα σημαντικά είναι στην Κύπρο, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει Άρη, Νέα Σαλαμίνα και ξένη ομάδα (5 Αυγούστου) της οποίας το όνομα δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.