Home TOP NEWS “Ο δεύτερος Ολλανδός με τριφύλλι στο στήθος”

“Ο δεύτερος Ολλανδός με τριφύλλι στο στήθος”

Μεγάλη καριέρα στην Φίτεσε (με μικρό πέρασμα στη Χέρκουλες) έκανε ο Πιτ Φελτχούιζεν πριν μετακινηθεί στο Ισραήλ και την Χάποελ Χάιφα. Μάλιστα τα χρόνια εκείνα είχε θεωρηθεί διάδοχος του Έντβιν Φαν Ντερ Σάαρ και είχε γράψει συμμετοχή με την Εθνική Ολλανδίας. Φυσιολογικό είναι λοιπόν στη χώρα της τουλίπας να ασχολούνται με τη μεταγραφή του στην ΟΜΟΝΟΙΑ κι ας μην είχε η καριέρα του την εξέλιξη που περίμεναν.


Η μεγαλύτερη αθλητική ιστοσελίδα της voetbalzone.nl κάνει μίνι αφιέρωμα στην παρουσία Ολλανδών στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Τονίζει πως είναι μόλις ο δεύτερος μετά τον Καλίντ Σινού (σ.σ. Μαροκινής καταγωγής αλλά γεννημένος στο Άμστερνταμ) που βάζει τριφύλλι στο στήθος ενώ κάνει αναφορά και στους Άρι Χααν και Χενκ Χάουαρντ. Το δημοσίευμα:

“Ο Πιτ Φελτχάουζεν, συνεχίζει την καριέρα του στην Κύπρο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, 20 φορές πρωταθλήτρια στο νησί, με ανακοίνωση της ενημερώνει για τη συμφωνία. Ο Φελτχάουζεν ήταν ελεύθερος, αφού δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Χάποελ Χάιφα και κίνησε εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο τερματοφύλακας αναμένεται την Κυριακή στο νέο του κλαμπ. Αν περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί και τυπικά η ένταξη του στο ρόστερ, ενώ δεν ανακοινώθηκε ακόμα η διάρκεια του συμβολαίου. Μετά το Καλίντ Σινού, γίνεται ο δεύτερος Ολλανδός στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι Χενκ Χάουαρντ και Άρι Χααν, υπήρξαν προπονητές του συλλόγου.

 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέκτησε τελευταία φορά το πρωτάθλημα το 2010. Την τελευταία χρονιά, η ομάδα του ΛΑΟΥ, τερμάτισε 5η και έμεινε εκτός Ευρώπης. Ο Φελτχάουζεν με τη σειρά του, που είναι διεθνής με την Ολλανδία, έπαιξε πέρσι 27 παιχνίδια με τη Χάποελ. Από το 2006 μέχρι το 2010 και από το 2011 μέχρι το 2016, ανήκε στη Βίτεσε, γράφοντας 216 σαιζόν. Μεταξύ των δυο περιόδων, έπαιξε αλλά δεν έπιασε στην Χέρκουλες. 

Omonia was last champion of Cyprus in 2010. Last season the main townspeople ended after the playoffs in fifth place, leaving European football was lost. Velthuizen, international single of Orange last season was 27 times below the bar at Hapoel Haifa. Between 2006 and 2010 and between 2011 and 2016 he was under contract with Vitesse , which Velthuizen notched a total of 216 league matches. In the intermediate season, he was unsuccessfully running for Hércules.”