Home TOP NEWS Όλες οι πληροφορίες για την ανοικτή προπόνηση στις Πλάτρες

Όλες οι πληροφορίες για την ανοικτή προπόνηση στις Πλάτρες

 


Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στις Πλάτρες για προετοιμασία και όπως ανακοινώθηκε, την Κυριακή 9 Ιουλίου η προπόνηση της ομάδας θα είναι ανοικτή για το κοινό. Αναλυτικές όλες οι πληροφορίες:

Ανοικτή προπόνηση στις Πλάτρες, όπου η ομάδα μας πραγματοποιεί το πρώτο μέρος της προετοιμασίας της, θα διεξαχθεί την Κυριακή, 09 Ιουλίου, στις 18:30. Η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο Πλατρών (www.platressports.com). Η τιμή εισόδου έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ και με το εισιτήριο εισόδου οι φίλαθλοι θα μπουν σε κλήρωση, για να κερδίσουν εισιτήρια διαρκείας και voucher από την Green Boutique. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ημέρα της ανοικτής προπόνησης.

Στον χώρο θα υπάρχει συνεργείο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας, ενώ θα ισχύει η προσφορά των 100 ευρώ, για μαθητικό εισιτήριο διαρκείας στη Βόρεια κερκίδα. Όσοι αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας από τον χώρο της ανοικτής προπόνησης, θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν:
– 1 δωρεάν συνδρομή ενός χρόνου, στο ΟΜΟΝΟΙΑ Premium
– 2 δωροκουπόνια αξίας 50 ευρώ, για αγορές από την Green Boutique

Θα λειτουργήσει κατάστημα της Green Boutique. Υπενθυμίζεται πως οι επίσημες εμφανίσεις προσφέρονται με έκπτωση 40%, μέχρι εξαντλήσεως του στοκ.

Επίσης, θα λειτουργήσει συνεργείο ενημέρωσης και πληρωμής συνδρομών για το ΟΜΟΝΟΙΑ Premium.

Στον χώρο θα υπάρχει, επίσης, facepainting για παιδιά.