Home TOP NEWS Πάμπος: «Ήταν ένα δυνατό φιλικό – Δείξαμε στοιχεία της δουλειάς μας»

Πάμπος: «Ήταν ένα δυνατό φιλικό – Δείξαμε στοιχεία της δουλειάς μας»


Δηλώσεις μετά το χθεσινό φιλικό με την Sigma Olomouc έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα ο Πάμπος Χριστοδούλου.

«Μετά από μία περίοδο προετοιμασίας είχαμε το πρώτο μας φιλικό το οποίο μετά τη σκληρή δουλειά, βγήκαν αρκετά πράγματα της δουλειάς της φυσικής κατάστασης, της τακτικής αλλά και της φιλοσοφίας που δίνω στην ομάδα. Ήταν ένα δυνατό φιλικό με μια ομάδα πολύ πιο έτοιμη για αυτό και έγινε σε 70 λεπτά. Δόθηκε χρόνος σε όλους συμπεριλαμβανομένων και κάποιων νεαρών που συμμετέχουν στις προπονήσεις και πάνε πολύ καλά. Η ομάδα αν δείτε από το ρόστερ που χρησιμοποιήθηκε σήμερα, μας λείπουν 9 ποδοσφαιριστές που θα ήθελα να είναι εδώ και να έπαιρναν χρόνο. Σιγά σιγά η ομάδα γεμίζει, κάνουμε μία ειδική προπόνηση για όσους ήρθαν τώρα και το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους που θα ρθούνε τις επόμενες ημέρες. Σκοπός είναι να είναι όλοι έτοιμοι στην αρχή του πρωταθλήματος», ήταν τα πρώτα του λόγια για το ματς και πρόσθεσε:

«Έχουν βγει καλά στοιχεία στο α ημίχρονο όταν η ομάδα ήταν πιο φρέσκια. Ήμασταν πιο καλοί από τον αντίπαλο στο πρώτο μέρος και το σκορ μας αδικεί αφού είχαμε τις ευκαιρίες. Δεν μετράει φυσικά αυτό τώρα, το σημαντικό είναι πως βρέθηκαν οι ευκαιρίες, γίναμε ομάδα και υπάρχει λειτουργία. Στην τακτική κυρίως, όταν χάνουμε την μπάλα αλλά και όταν την έχουμε, βλέπουμε στοιχεία της δουλειάς μας. Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα παρουσιάζεται καλύτερη».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από την προετοιμασία: «Ο κόσμος μας το έδειξε πως θα είναι κοντά και έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Υπήρχαν εμπόδια στο να κλείσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές, προσπαθούμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε για αυτό και υπάρχει μία καθυστέρηση. Εγώ προσωπικά δίνω μία παράταση για να ρθούνε οι πρώτες επιλογές. Σε όλη την προετοιμασία βλέπουμε όρεξη και ζήλο από τους παίκτες. Είμαστε σε καλό δρόμο. Έγιναν και λάθη στο φιλικό και είναι φυσικό. Θα τα λύσουμε με τη δουλειά. Έχουμε γίνει μία μεγάλη οικογένεια όπου ο καθένας δίνει το κομμάτι του για το μεγαλείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».