Home TOP NEWS Πάμπος: “Ότι κι αν πω για τον κόσμο είναι λίγο”

Πάμπος: “Ότι κι αν πω για τον κόσμο είναι λίγο”

Μετά τον πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δηλώσεις έκανε και ο προπονητής. Ο Πάμπος Χριστοδούλου αποθέωσε με τη σειρά του τον κόσμο και τόνισε πως Μεσσίες στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν, καλώντας άπαντες σε σκληρή δουλειά. Δείτε τι είπε για τον προγραμματισμό. Αναλυτικά:


“Σας ευχαριστώ για την εδώ παρουσία σας. Νομίζω βλέπετε κι εσείς τι γίνετε, το περιμέναμε. Ότι κι αν πω για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι λίγο, είναι τρελαμένοι με την ομάδα και ήδη τόσο εγώ όσο και οι παίκτες, εμπεδώσαμε που βρισκόμαστε. Σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και θέλουμε να κάνουμε αυτό τον κόσμο να χαμογελά, να είναι περήφανος για αυτή. Βήμα βήμα θα δούμε που θα μας βγάλει η χρονιά. Κάθε προπονητής έχει ένα σχετικό, λογικό άγχος. Ο Πάμπος δεν είναι Μεσσίας, κανείς στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί μόνος του. Όλοι μαζί ενωμένοι, κόσμος παίκτες, το σταφ πρέπει να τα δώσουμε όλα για το μεγαλείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Χρειάζεται υπομονή, είναι καινούρια η ομάδα. Υποσχόμαστε πως όλοι θέλουμε να βγάλουμε το κόσμο στους δρόμους, περήφανο, ευτυχισμένο.

Από την αρχή έχουμε στοχεύσει σε κάποιους παίκτες που δεν ήταν εύκολο να τους φέρουμε. Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να πεισθούν κάποια παιδιά να έρθουν. Τις επόμενες μέρες αναμένονται κι άλλες υπογραφές. Λίγο υπομονή ακόμα, θα μπορούσα να κλείσω το ρόστερ, αλλά πήραμε απόφαση να περιμένουμε για να φέρουμε αυτούς που θέλουμε. Αν δείτε τι γράφουν στη Πορτογαλία για τον Άλεξ Σοάρες, έχουνε εκπλαγεί. Είναι όμως απλά ένας παίκτης, γιατί είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ. Έχουν σταλεί συμβόλαια και εντός της εβδομάδας και μέχρι τις Πλάτρες θα είμαστε με σχεδόν συμπληρωμένο ρόστερ. ”