Home TOP NEWS Πάρτε και εσείς θέση στην κερκίδα!

Πάρτε και εσείς θέση στην κερκίδα!

 


Οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας αργούν, όπως και τα φιλικά επί Κυπριακού εδάφους, έτσι οι φίλοι του “τριφυλλιού” αρκούνται σε ανοικτές προπονήσεις ή εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται από το σύλλογο, για να πάρουν λίγη… δόση ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Η ανυπομονησία του κόσμου για να πάει γήπεδο είναι τεράστια, κάτι που αποδεικνύεται και από το νούμερο των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν πωληθεί μέχρι τώρα.

Έως τώρα 4600 οπαδοί της αγαπούλας έχουν ήδη κλείσει θέση στην κερκίδα για τη νέα χρονιά και απομένει ακόμη ενάμιση μήνας για την έναρξη του Πρωταθλήματος. Ο στόχος των 7 χιλιάδων διαρκείας είναι εφικτός, αλλά εάν θα επιτευχθεί θα το μάθουμε στην πορεία. Μπορείτε και εσείς να πάρετε θέση στην κερκίδα, στηρίζοντας έτσι την ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάσει ξανά στην κορυφή!

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται ασφαλώς κανονικά και πλέον ισχύουν οι τελικές τιμές, αφού οι περίοδοι εκπτώσεων και προσφορών ολοκληρώθηκαν. Θυμίζουμε πως ο κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας έχει δικαίωμα εισόδου σε όλους τους εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος, τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στα play-off. Επίσης, ισχύει για τους εντός έδρας αγώνες κυπέλλου, πλην του πρώτου γύρου που είναι νοκ-άουτ, του ημιτελικού και του τελικού.

Πέραν των πιο πάνω, υπάρχουν κι άλλα προνόμια, όπως 15% έκπτωση για αγορές από την Green Boutique, αλλά και προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου στους αγώνες που δεν συμπεριλαμβάνει το πακέτο του εισιτηρίου διαρκείας. Επίσης, να σημειωθεί πως οι κάρτες διαρκείας θα ξεκινήσουν να διατίθενται από την Τρίτη 18 Ιουλίου.

Πιο κάτω οι τελικές τιμές στα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018:

*Τα μαθητικά και τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας στην κατηγορία Platinum γίνονται μόνο με ανανεώσεις.

*Τα Family γίνονται μόνο από τα εκδοτήρια “OMONOIA-Primetel”.

*Στην εκδήλωση που θα γίνει στην Πλατεία Κακοπετριάς την Τετάρτη 12 Ιουλίου θα ισχύει η προσφορά των 100 ευρώ για τα μαθητικά εισιτήρια διαρκείας στη Βόρεια.

Κατηγορίες Εισιτηρίων Διαρκείας:

  • Κανονικό: Τα κανονικά εισιτήρια διαρκείας εκδίδονται σε άτομα άνω των 20 ή 24 χρονών (αν είναι φοιτητές) και κάτω των 63 χρονών.
  • Μαθητικό: Τα μαθητικά εισιτήρια διαρκείας εκδίδονται σε άτομα άνω των 12 και κάτω των 20 χρονών. Εκδίδονται και σε φοιτητές, μεταξύ 20 και 24 χρονών. Για άτομα πέραν των 20 χρονών, για αγορά μαθητικού εισιτηρίου διαρκείας, είναι απαραίτητη η επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας.
  • Παιδικό: Τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας εκδίδονται σε παιδιά κάτω των 12 χρονών.
  • Συνταξιούχοι: Τα εισιτήρια διαρκείας για συνταξιούχους εκδίδονται για άτομα άνω των 63 χρονών.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται στα εκδοτήρια “ΟΜΟΝΟΙΑ-Primetel”, αλλά και μέσω του Online Ticketing. Επίσης, συνεργείο διάθεσης διαρκείας υπάρχει πάντα σε εκδηλώσεις που διοργανώνει η ομάδα. Το ωράριο των εκδοτηρίων, δίπλα από τη μπουτίκ έχει ως εξής: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από 9:00 έως 13:00 & από 15:00 έως 18:30, ενώ κάθε Τετάρτη και Σάββατο λειτουργούν από τις 9:00 μέχρι τις 14:00.