Home TOP NEWS Το πιο πιθανόν να φύγουν ως δανεικοί

Το πιο πιθανόν να φύγουν ως δανεικοί

 


Μετά τον Γεράσιμο Φυλακτού που τέθηκε εκτός πλάνων για την ερχόμενη σεζόν, ακόμη δύο παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο δεν υπολογίζονται από τον προπονητή της ομάδας μας. Ο λόγος για τους Ανδρέα Σοφοκλέους και Παντελή Κονομή, που το πιο πιθανόν είναι πως θα φύγουν και πάλι ως δανεικοί. Μάλιστα, ο πρώτος συμμετείχε και στην πρώτη προπόνηση προ ημερών, όμως δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τις Πλάτρες.

Οι δύο νεαροί αναμένεται να πάρουν υποσχετική μεταγραφή, όπως και την περσινή σεζόν, στην οποία όμως είχαν ακολουθήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο εξωτερικό. Φέτος τα πράγματα είναι αλλιώς, αφού θα πρέπει να βρουν νωρίτερα ομάδα για να αγωνιστούν. Προτιμότερο σενάριο, εάν δεν φύγουν ως ελεύθεροι, είναι να πάνε σε ομάδα Α’ Κατηγορίας και να έχουν αρκετά λεπτά συμμετοχής, αφού μόνο έτσι θα βελτιωθούν και θα επιστρέψουν με εμπειρίες.

Θυμίζουμε πως Σοφοκλέους και Κονομής πέρσι αγωνίζονταν σε Αλκή Ορόκλινης και Ομόνοια Αραδίππου αντίστοιχα, στη Β’ Κατηγορία, όπου το επίπεδο είναι αρκετά χαμηλό. Ο πρώτος μεν αποτελούσε μέλος στο ρόστερ μιας ανταγωνιστικής ομάδα, αλλά δεν πήρε τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής, ενώ ο δεύτερος παρά τη “γεμάτη” σεζόν βρισκόταν σε ομάδα χαμηλής δυναμικότητας.