Home TOP NEWS Πλησιάζουν και οι επόμενοι

Πλησιάζουν και οι επόμενοι

 


Με ανοικτές τις αγκάλες ετοιμάζεται να υποδεχθεί στην Πολωνία ο Πάμπος Χριστοδούλου τους Μαντούρο, Εκίθα και Γουίλιαμ Σοάρες. Μέσα σε λίγες ώρες η ΟΜΟΝΟΙΑ έκλεισε τις πιο σημαντικές εκκρεμότητες που είχε στο ρόστερ και το έκανε μάλιστα βάζοντας στην φαρέτρα του προπονητή ποδοσφαιριστές με ισχυρό βιογραφικό. Πλέον η ομάδα μας έχει ένα μήνα να δουλέψει σκληρά, για να φέρει τα επίπεδα ετοιμότητας και ομοιογένειας της όσο πιο ψηλά γίνεται.

Παράλληλα πάντως, το τεχνικό τιμ εργάζεται και για να ολοκληρωθούν οριστικά οι μεταγραφικές κινήσεις. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως και ο επόμενος κεντρικός αμυντικός είναι προ των πυλών και πως γίνεται προσπάθεια να υπογράψει το συμβόλαιο που του πρότεινε η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα. Όπως λέμε πάντα, όσο κοντά είναι, άλλο τόσο μακριά μοιάζει αφού ακόμα δεν έχει τελειώσει η δουλειά. Οι ενδείξεις είναι όμως θετικές και δεν αποκλείεται σήμερα να γίνει η μεταγραφή.

Μετά τον κεντρικό αμυντικό θα απομένει μόνο άλλη μια κίνηση. Αυτή θα αφορά ακραίο μεσοεπιθετικό. Σε ποια λίστα θα ανήκει ηλικιακά θα δούμε, το βέβαιο είναι πως υπάρχουν προτάσεις για διαφόρων ειδών ποδοσφαιριστές.