Home TOP NEWS «Σχεδόν πετύχαμε το απόλυτο»

«Σχεδόν πετύχαμε το απόλυτο»


«Όταν μείναμε εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων είπαμε πως θα πάρουμε όλα τα καλά που προκύπτουν από αυτό το γεγονός και φάνηκε ξεκάθαρα στην πορεία πως προέκυψαν κάποια θετικά. Αυτή η άνεση στο χρόνο που υπήρξε για να μπορέσουμε να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές, να δώσουμε λίγο χρόνο, όσον χρειαζόταν, στις αρχικές μας επιλογές, να επιμείνουμε σε αυτές. Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να πως ότι σχεδόν πετύχαμε το απόλυτο, να στελεχώσουμε την ομάδα μας με τους στόχος, με τους ποδοσφαιριστές που αρχικά είχαμε επιλέξει για την κάθε θέση και αυτό προέκυψε ακριβώς γιατί είχαμε αυτό το μεγάλο χρόνο».

Τις πιο πάνω δηλώσεις έκανε ο Αντώνης Τζιωνής στο ραδιόφωνο Άστρα, που όσον αφορά την περαιτέρω ενίσχυση πρόσθεσε: «υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες για να ολοκληρωθεί το ρόστερ, γίνονται κάποιες προσπάθειες σε διάφορα επίπεδα, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στο οποίο μπορούμε να αναφερθούμε. Αναμένουμε τις επόμενες μια-δύο ημέρες να ολοκληρωθούν για να κλείσει οριστικά το ρόστερ».

Πέραν των πιο πάνω, ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε κάλεσμα στον κόσμο να συνεχίσει να στηρίζει τη φετινή προσπάθεια. Επίσης, μίλησε για τα οικονομικά του συλλόγου και το χρέος που αγγίζει τα 14 εκατομμύρια ευρώ. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ομόλογο που κυκλοφόρησε από το σωματείο.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Τζιωνής: