Home TOP NEWS Στον…δρόμο εξτρέμ και αμυντικός

Στον…δρόμο εξτρέμ και αμυντικός

 


Πριν κάποιες εβδομάδες ο προγραμματισμός έμοιαζε βουνό! Σιγά σιγά όλα μπήκαν σε μια γραμμή και πλέον απομένουν μόνο δυο κινήσεις για να ολοκληρώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ το ρόστερ της. Ο Πάμπος Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του είναι στην αναζήτηση ενός ακόμα εξτρέμ και ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού. Κατακρίβιαν η λέξη “αναζήτηση” είναι παραπλανητική. Γιατί και ο ένας εκλεκτός έχει βρεθεί και ο άλλος, με την ομάδα μας να είναι σε συζητήσεις μαζί τους.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο εξτρέμ μοιάζει πιο κοντά, παρότι στο ποδόσφαιρο όλα είναι σχετικά, ειδικά από τη στιγμή που είμαστε σε στάδιο διαπραγματεύσεων. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως παράλληλα με τη περίπτωση Μουρίγιο (που είναι λίστας β’) η ομάδα μας κυνηγούσε και άλλο ποδοσφαιριστή, πιο μεγάλο σε ηλικία με τον οποίο τα πράγματα είναι προχωρημένα. Δεν αποκλείεται μάλιστα αν όλα κυλήσουν καλώς, η ανακοίνωση να έρθει ακόμα και σήμερα.

Όσον αφορά τώρα τον κεντρικό αμυντικό, το γεγονός πως στο ρόστερ υπάρχουν πλέον Γουίλιαμ, Εκίθα, Κατελάρης και Φραγκέσκου δίνει ένα περιθώριο παραπάνω, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα αφήσουν το πράγμα να τραβήξει. Το αντίθετο, είναι και για αυτή τη θέση προχωρημένα τα πράγματα και η ανακοίνωση μπορεί να προκύψει και άμεσα. Οι επόμενες μέρες θεωρούμε πως θα φέρουν συμφωνίες.