Home TOP NEWS Ακόμα δεν την είδαμε κομπλέ

Ακόμα δεν την είδαμε κομπλέ

Τρία φιλικά έχει δώσει μέχρι στιγμής η ΟΜΟΝΟΙΑ επί εγχώριου εδάφους, με αντιπάλους τον Ολυμπιακό, τον Άρη και τη Νέα Σαλαμίνα. Σε κανένα από αυτά τα φιλικά δεν ήταν πλήρης, αφού απουσίαζαν διάφοροι παίκτες. Μάλιστα μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές, ο Κανού, δεν έπαιξε σε κανένα από αυτά αφού κρίθηκε πως είναι καλύτερο να μην παρθεί ρίσκο με τη χρησιμοποίηση του. Με άλλα λόγια, ακόμα δεν είδαμε την ΟΜΟΝΟΙΑ στο μέγιστο των δυνατοτήτων της.


Η απουσία μάλιστα του Κανού, είναι πιθανόν να επηρέασε την επιλογή του συστήματος από τον Πάμπο Χριστοδούλου. Ο Βραζιλιάνος είναι ο μαέστρος της ομάδας, ο επιτελικός σε ένα 4-2-3-1 και ίσως να μην είναι τυχαίο που εν τη απουσία του στο τελευταίο φιλικό ο κόουτς έπαιξε με 4-4-2. Ασφαλώς υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για να δούμε τι ακριβώς μπορεί να προσφέρει ο Κανού, ποια καινούρια στοιχεία θα εισάξει στο παιχνίδι μας. Την ίδια στιγμή όμως, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να μάθει να ζει και με τις απουσίες.

Το λέμε γιατί σε μια σαιζόν, υπάρχουν κάρτες και τραυματισμοί, σπάνια είναι όλοι οι παίκτες διαθέσιμοι. Έτσι η ομάδα μας θα πρέπει να μάθει να αναπληρώνει τα κενά και να παίρνει τα αποτελέσματα που χρειάζονται. Το κενό που δημιουργήθηκε με την αναβολή λοιπόν στην προκειμένη είναι θετικό για να προλάβουν όλοι οι απόντες και όχι μόνο ο Κανού να φορτσάρουν. Είναι όμως καλό να έχουμε έτοιμο και το σχέδιο Β σε κάθε περίπτωση.