Home TOP NEWS Έτοιμη στην ώρα της

Έτοιμη στην ώρα της

Τα τέσσερα φιλικά απέναντι σε κυπριακές ομάδες, είναι ένα σεβαστό δείγμα για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για τη νέα ΟΜΟΝΟΙΑ. Το πρώτο είναι πως σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές, διαθέτει πολλή περισσότερη ποιότητα σε ατομικό επίπεδο. Το δεύτερο είναι πως έχει καλούς χειριστές της μπάλας και επιβάλλεται των αντιπάλων. Το τρίτο είναι πως δεν βρίσκεται ακόμα στο 100% και χρειάζεται δουλειά μέχρι να το φτάσει. Είναι ακόμα προετοιμασία θα πει κάποιος.


Και σε κάποιο βαθμό θα έχει και δίκαιο, πώς θα μπορούσε η ΟΜΟΝΟΙΑ να πλησιάσει το ταβάνι της όταν κάνει διπλές προπονήσεις λόγω αναβολής και οι αντίπαλοι της δίνουν επίσημα παιχνίδια; Είπαμε σε κάποιο βαθμό όμως, γιατί το άλλο μισό της αλήθειας λέει πως πρόκειται για μια ομάδα καινούρια, που έχει το χρόνο για σύμμαχο της. Η ομοιογένεια, η συνοχή, θα βελτιώνονται μέσα από τα παιχνίδια και ως τώρα η ομάδα μας δεν έχει δώσει ούτε ένα επίσημο.

Το σημαντικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα της, στις 9 ή 10 του Σεπτέμβρη. Ως τότε ο Πάμπος Χριστοδούλου θα διαφοροποιήσει το πρόγραμμα προπονήσεων, ώστε τα πόδια των παικτών να λυθούν. Ως τότε επίσης θα διεξαχθεί τουλάχιστον άλλο ένα φιλικό. Είπαμε, κάθε αγωνιστικό λεπτό δουλεύει υπέρ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.