Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Η πιο όμορφη αγκαλιά της ποδοσφαιρικής μου ζωής»

«Η πιο όμορφη αγκαλιά της ποδοσφαιρικής μου ζωής»

 


Δημοσιεύουμε πιο κάτω το συγκινητικό μήνυμα του πρώην “πράσινου” Χάρη Κυριάκου, συνοδευόμενη με τη φωτογραφία που ο ίδιος ανάρτησε στο Instagram:

Η πιο όμορφη αγκαλιά της ποδοσφαιρικής μου ζωής.

Η ζωή συνήθως μας δείχνει το δρόμο της αγάπης, της συγκίνησης και της αλήθειας.
Μέσα από το ποδόσφαιρο, είχα την ευτυχία να γνωρίσω τον αγαπημένο μας Γιώργο Μικελλίδη, ένα παιδί που ήταν ό,τι πιο όμορφο γνώρισα μέσα από όλα αυτά τα χρόνια στον αθλητισμό. Ένας νέος που μας έμαθε όλους πως να παλεύουμε με χαμόγελο για την ίδια τη ζωή.

Στο τέλος του αγώνα ΑΕΛ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ είχα την τιμή να πάρω αγκαλιά τον πατέρα του Γιώργου. Πήρα την πιο όμορφη, την πιο συγκινητική, την πιο ανθρώπινη και την πιο αληθινή αγκαλιά της καριέρας μου. Ήταν για μένα το πιο πολύτιμο δώρο που πήρα ποτέ από το ποδόσφαιρο.

Αγαπητέ Κωνσταντίνε, να ξέρεις ότι ο Γιώργος σου και ο Γιώργος μας, μας βλέπει από τον παράδεισο δίπλα από τους αγγέλους.
Ευχαριστώ τον Θεό για την ευλογία που είχα να γνωρίσω τον λεβέντη σου. Καλή δύναμη στην οικογένεια και να είσαι σίγουρος ότι ο Γιώργος σου θα είναι πάντα ανάμεσα μας και η μνήμη του θα είναι πάντα Φωτεινή. Δεν θα την αφήσουμε να σβήσει ποτέ.