Home TOP NEWS Ήδη τέσσερις, θα γίνουν πέντε

Ήδη τέσσερις, θα γίνουν πέντε

Τέσσερις Κύπριοι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έχουν ήδη παραχωρηθεί υπό τη μορφή δανεισμού σε άλλες ομάδες. Πρόκειται για τον Αντρέα Σοφοκλέους που θα παίζει φέτος στον ΑΣΙΛ (σ.σ. πέρσι ήταν στην Αλκή), τον Άγγελο Χρυσοστόμου που θα παίζει στην Ομόνοια Αραδίππου, τον Γεράσιμο Φυλακτού που θα φοράει τα χρώματα της Πάφου και τελευταίο τον Σάκη Κύπρου που από χθες έγινε γνωστό πως συνεχίζει αυτή τη χρονιά στον Άρη.


Εντός των επόμενων ημερών, αναμένεται πως οι δανεικοί θα γίνουν πέντε, με τον επόμενο όμως να μην είναι Κύπριος. Ο Μπλάτι Τουρέ ως γνωστόν έχει τεθεί εκτός των πλάνων του Πάμπου Χριστοδούλου και αναζητεί τον επόμενο σταθμό σε Ελλάδα και άλλες χώρες του εξωτερικού. Η πρόθεση είναι να δοθεί και αυτός δανεικός, αν και στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα πουν όχι σε πρόταση με ελευθέρα, αρκεί να τους ικανοποιεί οικονομικά. Το ζήτημα για τον Μπλάτι όπως και όλους τους άλλους, είναι να κάνει φουλ χρονιά και του χρόνου να είναι πιο έτοιμος.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η σελίδα μας θα παρακολουθεί την πορεία των δανεικών και θα σας ενημερώνει για την πρόοδο τους.