Home TOP NEWS Ισόπαλο το δεύτερο της φιλικό στην Κύπρο

Ισόπαλο το δεύτερο της φιλικό στην Κύπρο

 


Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η ομάδα μας με αντίπαλο τον Άρη. Οι πράσινοι προηγήθηκαν με γκολ του Μπρέβελντ στο 47ο λεπτό και ισοφαρίστηκαν λίγο πριν το τελικό σφύριγμα. Δοκιμές από τον Πάμπο που ξεκίνησε τον αγώνα με 4-1-4-1 και στη συνέχεια με τις πρώτες αλλαγές το γύρισε σε 4-4-2.

Ελάχιστες ήταν οι φάσεις στο πρώτο μέρος, φανερά πιο ζωντανό ήταν το δεύτερο μέρος και για τις δύο ομάδες. Καλύτεροι οι παίκτες μας που έφτιαξαν όμορφες ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

Χρησιμοποιήθηκαν σήμερα οι Παναγή, Τζαΐλσον (79′ Φιλιώτης), Φαμπρίσιο (87′ Κατσαντώνης), Γουίλιαμ (73′ Φραγκέσκου), Καντέ (61′ Μαργκάσα), Μαντούρο (64′ Κατελάρης), Μπρέβελντ (71′ Άλεξ Σοάρες), Τουρέ (57′ Χριστοφή), Τζαρσίνιο (79′ Σάκης), Αζίζ (57′ Γκονζάλες) και Λόπες (Ματ).

Όπως σημειώσαμε πιο πάνω η ομάδα άρχισε με ένα κόφτη (Μαντούρο) και ένα φορ (Ράφα). Στη συνέχεια όταν έγιναν οι πρώτες αλλαγές το σχήμα άλλαξε σε 4-4-2 με τον Ράφα να έχει παρτενέρ για λίγο τον Γκονζάλες, στη συνέχεια μπήκε ο Ματ που ήταν στην κορυφή με τον Τζίμη ο οποίος άλλαξε θέση στην πορεία με τον Κύπρου. Γενικά στην κορυφή στο δεύτερο μέρος έγιναν αλλαγές σε θέσεις με τον σχηματισμό να μένει με δύο φορ.

Μεγάλη και σήμερα η παρουσία του κόσμου μας που τραγούδησε και χειροκρότησε και πάλι την ομάδα του Πάμπου. Επόμενο φιλικό για την ομάδα μας την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.