Home TOP NEWS Κάνει φύλλο και φτερό τους αντιπάλους

Κάνει φύλλο και φτερό τους αντιπάλους

Ένα κόλλημα με το scouting το έχει, όπως και κάθε προπονητής που σέβεται τον εαυτό του. Πλέον – ας είναι καλά η ΚΟΠ και οι αναβολές – έχει και μπόλικο χρόνο στα χέρια του. Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα εκμεταλλευτεί τις πρώτες δυο αγωνιστικές, για να κάνει φύλλο και φτερό τις άλλες ομάδες του κυπριακού πρωταθλήματος. Αρχίζοντας από το σημερινό Εθνικός-Αλκή, μιας και η ομάδα της Άχνας είναι η πρώτη που θα αντιμετωπίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος.


Κατακρίβιαν η κατασκοπία από τον κόουτς και το επιτελείο του έχει αρχίσει εδώ και μέρες. Ο Αντρέας Μιχαήλ είχε βρεθεί στο ΑΕΚ Αρένα όπου παρακολούθησε το Απόλλων-Μίντιλαντ. Το ίδιο αναμένεται να πράξει και αυτή την εβδομάδα, μόνο που αυτή τη φορά θα δει ΑΕΚ-Πλζεν. Οι αναμετρήσεις μας με Απόλλων και ΑΕΚ αναβλήθηκαν, αλλά δεν θα αργήσουν, οπότε καλύτερα να είμαστε προετοιμασμένοι. Αυτό ακριβώς σκέφτηκε και ο κόουτς που άρχισε να τους ακτινογραφεί.

Είναι δεδομένο επίσης, πως ο προπονητής μας παρακολούθησε και την ΑΕΛ στην Ευρώπη όπως και το Αποέλ. Επιπρόσθετα τα φιλικά με Άρη, Ολυμπιακό, Σαλαμίνα και Ερμή έδωσαν μια καλή γεύση στον κόουτς, όπως και τους παίκτες για το τι θα ακολουθήσει. Γενικώς, ο Πάμπος θέλει να εκμεταλλευτεί τον χρόνο που έχει στη διάθεση του για να ξέρει ακριβώς τι θα αντιμετωπίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ.