Home TOP NEWS Η κατηγορία που μπήκε με το ζόρι στην επικαιρότητα μας

Η κατηγορία που μπήκε με το ζόρι στην επικαιρότητα μας

 


Στο ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα τελευταία χρόνια μπήκε με τη βία μια κατηγορία ειδήσεων που δεν είναι καθόλου ευχάριστη στον κόσμο της ομάδας. Τα οικονομικά προβλήματα μας ανάγκασαν όλους να ασχοληθούμε με το ζήτημα των χρεών, τις παλιές αμαρτίες και την ανάγκη για στήριξη της ομάδας.

Ως ιστοσελίδα που ασχολείται με ειδήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν θα μπορούσαμε να απέχουμε από αυτές τις εξελίξεις αν και δεν μας είναι καθόλου ευχάριστες. Δεν μας «γεμίζει» ένα ρεπορτάζ που καλεί σε οικονομική βοήθεια, ούτε το μοιρολόι των χρεών. Αντίθετα μας προκαλεί την ίδια αρνητική διάθεση όπως και σε όλους εσάς που μας διαβάζεται καθημερινά εδώ και χρόνια.

Επειδή όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ περισσότερα από ένα ποδοσφαιρικό τμήμα και την πονάμε όσο εσείς, οφείλουμε να γνωρίζουμε και να σας ενημερώνουμε ακόμη και για αυτά. Την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα την στηρίξει οικονομικά το παρακράτος και το φαγοπότι που στήθηκε με τις επιτυχίες άλλης ομάδας. Την δική μας ομάδα θα την στηρίζει και θα την κρατά ζωντανή ο κόσμος της. Μόνο αυτός.

Γι’ αυτό να την στηρίξουμε, ο καθένας και η καθεμιά, στο μέτρο και τον βαθμό που μπορεί. Είτε με εισιτήρια διαρκείας για γεμάτα γήπεδα, είτε συμμετέχοντας στο ομολογιακό δάνειο, είτε στηρίζοντας τα προϊόντα μας, με εγγραφές νέων μελών κτλ.