Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Και ευχή και κατάρα

Και ευχή και κατάρα

Από χθες είναι επίσημο, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παίξει μπάλα για το πρωτάθλημα στις 10 Σεπτεμβρίου. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα μας θα μπει στον μαραθώνιο όταν άλλες (όχι όλες) θα έχουν ήδη παίξει δυο παιχνίδια. Αλλά και ότι ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα πρέπει να περιμένει άλλο ένα μήνα μέχρι να “φτιαχτεί” και να μπει για τα καλά στους ρυθμούς του πρωταθλήματος. Η κατάσταση πάντως δεν μπορεί να αλλάξει, έτσι είμαστε υποχρεωμένοι να πιάσουμε τα θετικά της και να προχωρήσουμε.


Όπου θετικά, αναφερόμαστε κυρίως στον χρόνο που έχει πλέον ο Πάμπος Χριστοδούλου να κάνει την ΟΜΟΝΟΙΑ ομάδα. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπήκαν Αύγουστο στο γκρουπ και σίγουρα θα χρειαστούν χρόνο για να προσαρμοστούν ψυχολογικά, αλλά και στο τι τους ζητάει ο Πάμπος. Επιπρόσθετα, αυτοί οι συγκεκριμένοι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ανεβάσουν τα επίπεδα ετοιμότητας τους και να μπουν φορτσάτοι στη μάχη. Τέλος δίνεται η ευκαιρία στον κόουτς να μην “τρέξει” ιδιαίτερα τους Κανού και Εκίθα που είχαν μικροπροβλήματα τραυματισμού.

Όσον αφορά τα αρνητικά τώρα, τα είπαμε λίγο πολύ στην πρώτη παράγραφο. Ακόμα και ομάδες που δεν έπαιξαν Ευρώπη, τουλάχιστον για το Σεπτέμβριο θα είναι πιο έτοιμες από μας λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ενώ μεγαλώνει και η αδημονία του κόσμου να δει και επίσημα την ΟΜΟΝΟΙΑ του Πάμπου.