Home TOP NEWS Το κουτσουρεμένο πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της πρεμιέρας

Το κουτσουρεμένο πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της πρεμιέρας

 


Το 79ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Α’ Κατηγορία είναι προ των πυλών, με το πρόγραμμα της πρεμιέρας όμως να είναι κουτσουρεμένο. Μόλις τέσσερα παιχνίδια θα διεξαχθούν το τριήμερο 19-20-21 Αυγούστου, αφού τρία ματς αναβλήθηκαν λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων τριών ομάδων.

Διαβάστε ακόμη: Οι 14 ομάδες, οι έδρες και οι τιμές των εισιτηρίων

Μέσα στους τρεις αγώνες που αναβλήθηκαν συμπεριλαμβάνεται και αυτό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που θα υποδεχόταν την ΑΕΚ Λάρνακας. Δεν θα μείνουν όμως άπραγοι οι “πράσινοι”, αφού θα τα πούνε σε φιλικό με τον Ερμή, που επίσης δεν έχει ματς. Οι “φτεροπόδαροι” θα αντιμετώπιζαν το Αποέλ, ενώ να σημειωθεί πως ούτε το Πάφος-Απόλλων θα πραγματοποιηθεί αυτή τη βδομάδα.

Διαβάστε ακόμη: Οι πρώτοι ορισμοί διαιτητών της σεζόν

Τώρα, όσον αφορά τις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν κανονικά, ξεχωρίζει το βαρωσιώτικο ντέρμπι στο στάδιο “Αμμόχωστος”, εκεί που η Νέα Σαλαμίνα να υποδέχεται την Κυριακή την Ανόρθωση. Η δράση θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 19:00, με τον Εθνικό Άχνας να φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Αλκή, ενώ μια ώρα αργότερα θα διεξαχθεί το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΛ και Άρη, με τυπικά γηπεδούχο την πρώτη. Τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού και της Δόξας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Σάββατο 19 Αυγούστου
19:00 Εθνικός Άχνας-Αλκή (Cytavision Sports 7)
20:00 ΑΕΛ-Άρης (Cytavision Sports 1)

Κυριακή 20 Αυγούστου
19:00 Νέα Σαλαμίνα-Ανόρθωση  (Cytavision Sports 1)

Δευτέρα 21 Αυγούστου
19:00 Ολυμπιακός-Δόξα  (Cytavision Sports 1)