Home TOP NEWS Η μεγάλη ευκαιρία του

Η μεγάλη ευκαιρία του

Από πέρσι ήταν γνωστό πως αποχωρεί ο Ονησίφορος Ρουσιάς, ενώ είχε φύγει από τον Ιανουάριο ο Κίλιαν Σέρινταν. Με μόνο καθαρόαιμο επιθετικό τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ, ήταν σαφές πως ο Πάμπος Χριστοδούλου έπρεπε να ενισχύσει την επίθεση του και το έκανε φέροντας τον Ράφα Λόπες. Οι φήμες λένε πως πιο πριν έγινε προσπάθεια και για το Νέστωρα Μυτίδη, που τελικά παρέμεινε στην ΑΕΚ. Ο κόουτς επέλεξε να μην φέρει άλλο φορ και στα μέχρι στιγμής φιλικά, έδωσε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον Αντρέα Κατσαντώνη.


Ο 17χρονος επιθετικός φρόντισε να εκμεταλλευτεί τα λεπτά αυτά, αφού σκόραρε δυο τέρματα. Έδειξε πως το γκολ κυλάει στις φλέβες του, κάτι που είχε φανεί και από τις συμμετοχές του στην U21, παρότι γεννημένος το 2000! Με δεδομένο ότι πολλές φορές ο Πάμπος Χριστοδούλου παίζει με δυο επιθετικούς, πίσω από τους Ντάρμπισαϊαρ και Λοπες στο ρόστερ συναντάμε τον Κατσαντώνη! Κάτι που σημαίνει πως ο νεαρός θα έχει φέτος ευκαιρία να κάνει για τα καλά το ξεπέταγμα του και ο κόουτς τον πιστεύει.

Κάτι παρόμοιο είναι πιθανόν να ισχύσει και για τον Απόλλωνα Βασιλείου. Ο μικρός δεν ακολούθησε την προετοιμασία λόγω του τραυματισμού του στην τελευταία αγωνιστική πέρσι. Ο Πάμπος Χριστοδούλου όμως τον έχει υπόψην του και αν του δείξει πως επιστρέφει σε καλή κατάσταση, είναι πολύ πιθανόν να έχει και αυτός τα λεπτά του. Και οι δυο επιθετικοί έχουν πλούσιο ταλέντο και θα ήταν εξαιρετικό αν τους βλέπαμε φέτος να μας συστήνονται.