Home TOP NEWS Μόνο ο Ματ και ο Αντρέας!

Μόνο ο Ματ και ο Αντρέας!

Συνολικά 15 μεταγραφές, είχε κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ την περσινή μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ο Νίκος Νταμπίζας είχε αποφασίσει τότε να αλλάξει ριζικά τη δομή του ρόστερ και προχώρησε σε πολλές αλλαγές. Σοϊλέδης, Νασιμέντο, Βύντρα, Κλέιτον, Κωνσταντινίδης, Τουρέ, Ντάρμπισαϊαρ, Χριστοδούλου, Χαντζάρας, Αγκάγιεφ, Παντελιάδης, Γιόργκενσεν, Κρέσιτς, Κύπρου και Κότσαρης ήταν τα νέα πρόσωπα στο Ηλίας Πούλλος. Από αυτούς, στο ρόστερ σήμερα είναι μόνο οι Ντάρμπισαϊαρ και Χριστοδούλου.


Την χειμερινή περίοδο, η ομάδα μας έκανε άλλες τέσσερις κινήσεις. Απέκτησε τους Μπρέβελντ, Αζίζ, Άρνασον ενώ είχε χάσει μια θέση αφού ενέγραψε τον Γιώργο Μπαντή όταν τραυματίστηκαν Κρέσιτς και Κότσαρης. Από τους προαναφερθέντες, μόνο οι Μπρέβελντ και Αζίζ θα είναι στο ρόστερ της περιόδου 2017/18. Συνολικά λοιπόν τέσσερις από τους δεκαεννιά ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν, συνεχίζουν και την επόμενη χρονιά, αριθμός φυσικά απογοητευτικός.

Δεν κρίνουμε την αξία των παικτών που ήρθαν και έφυγαν, η ουσία είναι πως τερματίσαμε 5οι, καταϊδρωμένοι, εκτός Ευρώπης. Θέλουμε να πούμε όμως τα εξής: πρώτον, η φετινή είναι ομάδα Πάμπου (σχεδόν) από την κορυφή μέχρι τα νύχια, αφού άλλαξαν πάρα πολλά. Δεύτερο, ότι  φέτος οι αλλαγές φαίνεται πως επιβάλλονταν, μετά την καταστροφική περσινή χρονιά. Επιτέλους όμως, πρέπει να αρχίσουμε να δημιουργούμε κορμό και να μην χαλάμε ότι κτίζουμε. Έχουμε καταντήσει γιοφύρι της Άρτας. Φέτος στο ρόστερ έχει μπει μπόλικη ποιότητα, μήπως ήρθε επιτέλους η ώρα να μπουν οι βάσεις για μια ομάδα που θα αντέξει σε βάθος χρόνου;