Home TOP NEWS Νέα ήθη και έθιμα από τον Πάμπο

Νέα ήθη και έθιμα από τον Πάμπο

 


Όχι έναν, ούτε δύο, αλλά έξι αρχηγούς θα έχει φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο λόγος για τους Μαργκάσα, Χριστοφή, Ντάρμπισαϊαρ, Κανού, Μαντούρο και Γουίλιαμ. Οπωσδήποτε είναι κάτι πρωτόγνωρο αφού συνήθως οι ομάδες έχουν τρεις αρχηγούς. Ο Πάμπος Χριστοδούλου εισάγει νέα ήθη και έθιμα και προφανώς κάποιο λόγο θα έχει για να το κάνει. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι τρεις από τους έξι αρχηγούς ήταν και πέρσι στην ομάδα, ενώ οι άλλοι είναι καινούριοι.

Μαργκάσα, Χριστοφή και Ντάρμπισαϊαρ αποτελούν ουσιαστικά την “βάση” της ομάδας. Παίκτες που έχουν ήδη προσφέρει πολλά στην ΟΜΟΝΟΙΑ, που έχουν ταυτιστεί με αυτήν, που μετά την ανανέωση των συμβολαίων τους θα βρίσκονται στις υπηρεσίες της για αρκετά χρόνια ακόμα! Από την άλλη Κανού, Μαντούρο και Γουίλιαμ είναι καινούριοι, αλλά με πολύ πλούσια βιογραφικά. Έχουν παίξει σε πολύ ψηλό επίπεδο και με τις εμπειρίες τους και την προσωπικότητα τους, σίγουρα έχουν να προσφέρουν.

Το πιο σημαντικό από όλα βέβαια, είναι η ομάδα να είναι δεμένη σαν οικογένεια και να βγάζει ακριβώς αυτό το χαρακτηριστικό στο γήπεδο. Κάποιοι πρέπει να βγουν μπροστά για να διατηρήσουν τις ισορροπίες και η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πλέον έξι που ξέρουν πως είναι στα καθήκοντα τους.