Home TOP NEWS Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος

Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος

Το δείγμα είναι μικρό, μόλις μια αγωνιστική και κάποια ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πλέον όμως έχουμε εικόνα για τις ομάδες του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος και δεν στηρίζουμε τα επιχειρήματα μας μόνο στις μεταγραφικές κινήσεις και την ποιότητα των παικτών. Έχουμε δει τις ομάδες, έστω και για ένα παιχνίδι και θεωρούμε πως ο ανταγωνισμός φέτος θα είναι μεγαλύτερος. Και προφανώς το έργο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θέλει να στοχεύει ψηλά, μόνο εύκολο δεν μπορεί να θεωρηθεί.


Ξεκινάμε από τους Ευρωπαίους. Το Αποέλ είχε και έχει τα προβλήματα του, αλλά είναι ήδη σε όμιλο που θα του δώσει λεφτά για να “κινείται” και διαθέτει καλές μονάδες. Ο πολύ καλός πέρσι Απόλλωνας φαίνεται ακόμα καλύτερος, ενώ η ΑΕΚ κινείται στο ίδιο μοτίβο με το 2016-17. Εκείνη που ίσως να χάνει από τη δυναμικότητα της είναι η ΑΕΛ, αν και στην πρεμιέρα τα βρήκε μπαστούνια κόντρα σε ένα πολύ σκληρό καρύδι όπως είναι ο Άρης.

Καλύτερες από πέρσι περιμένουμε επίσης και τις δυο ομάδες της Αμμοχώστου και η μεταξύ τους αναμέτρηση φανέρωσε πως έχουν αρετές. Διαθέτουν και οι δυο καλές μονάδες, αν και η έλλειψη βάθους είναι αυτή που θεωρούμε πως θα τους στοιχίσει μακροπρόθεσμα. Λίγο πιο πίσω είναι ο Ερμής, που στο φιλικό μαζί μας απέδειξε πως θα είναι σκληροτράχηλος αντίπαλος.

Το νόημα το πιάσατε, γενικώς οι αντιπάλοι μας είναι φέτος ανεβασμένοι. Επιβάλλεται λοιπόν κι εμείς να ανέβουμε ακόμα περισσότερο αν είναι να φτάσουμε όσο ψηλά θέλουμε. Επαναλαμβάνουμε πως το δείγμα που έχουμε ως τώρα μπροστά μας είναι μικρό. Θεωρούμε όμως πως έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, τίποτα δεν θα μας δοθεί εύκολα και δεν πρέπει να το ξεχνάμε, ούτε να παρασυρόμαστε.