Home TOP NEWS Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το φιλικό στο ΓΣΠ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το φιλικό στο ΓΣΠ

 


Όλοι αγωνιούν για το Σαββατιάτικο φιλικό παιχνίδι της ομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό. Είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος θα μπορεί να δει από κοντά τη νέα ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου και υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός που επιτέλους μετά από τόσο μεγάλο διάστημα και πάλι θα βρεθούμε στις κερκίδες.

Ενθουσιασμένοι είναι και οι παίκτες αφού ενημερώθηκαν για τον ξεσηκωμό του κόσμου και περιμένουν την αναμέτρηση πως και πως. Οι πράσινοι είχαν στις 19:00 σήμερα την τελευταία τους προπόνηση πριν τον αγώνα. Ο Πάμπος Χριστοδούλου επέλεξε να τους προπονήσει την ώρα που θα αρχίσει η αυριανή αναμέτρηση για να τους βάλει έτσι σε κλίμα αγώνα.

Η αποστολή για τον αυριανό φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό (19:00, ΓΣΠ) όπως ανακοίνωσε η ομάδα μας, αποτελείται από τους: Παναγή, Φελτχούιζεν, Α. Αντωνίου, Μαργκάσα, Άλεξ Σοάρες, Δημητρίου, Φιλιώτης, Χριστοφή, Νταρμπισάϊρ, Αζίζ, Τουρέ, Κανού, Μπρέβελντ, Φαμπρίσιο, Τζαΐλσον, Φραγκέσκου, Γουΐλιαμ Σοάρες, Κατελάρης, Καντέ, Τζαρσίνιο, Γκονζάλεζ, Λόπεζ, Μαδούρο, Εκίθα, Κατσαντώνης, Κύπρου, Φιάκας.

Σχετικά με τον αγώνα:

Μήνυμα-κάλεσμα από τα οργανωμένα σύνολα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Συνεχίζεται η προπώληση για το φιλικό του Σαββάτου

Ζωντανά από το OMONOIA Premium το φιλικό με τον Ολυμπιακό