Home TOP NEWS Όσα μας άρεσαν από το φιλικό

Όσα μας άρεσαν από το φιλικό

 


Ξεκινάμε από το αυτονόητο, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δουλειά να κάνει ακόμα και είναι φυσιολογικό αφού είναι ακόμα καινούρια ομάδα, ενώ οι αναβολές ανέτρεψαν τα σχέδια όσον αφορά τις προπονήσεις. Πιο κάτω λοιπόν, θα διαβάσετε απλά κάποια πράγματα που μας άρεσαν από το φιλικό και τίποτα παραπάνω. Μέχρι την πρεμιέρα, η ομάδα πρέπει να ανέβει ακόμα περισσότερο και να μπει φουριόζα στο μαραθώνιο.

Επιβολή όσο είχε δυνάμεις

Όση ώρα η ομάδα ήταν ξεκούραστη, θεωρούμε πως ήταν καλύτερη του αντιπάλου, με σωστή κυκλοφορία, ενώ πέτυχε και δυο γκολ. Επιπρόσθετα κινδύνεψε ελάχιστα πίσω, αφού ακόμα κι όταν η Σαλαμίνα έβγαινε μπροστά απειλητικά, η άμυνα καθάρισε. Γύρω στο 60′, μπήκε και η κούραση στο παιχνίδι και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι δυο ομάδες είναι σε διαφορετικές φάσεις της προετοιμασίας τους (όσο παράδοξο, απόλυτα κυπριακό κι αν ακούγεται αυτό). Η Σαλαμίνα το Σάββατο κάνει πρεμιέρα η προετοιμασία είναι σε φάση που λύνονται τα πόδια με μπόλικη μπάλα, η ΟΜΟΝΟΙΑ εδώ και δέκα μέρες, έχει επιστρέψει στις προπονήσεις φυσικής κατάστασης αφού θα παίξει επίσημα μέσα Σεπτεμβρίου!

Η καλύτερη εμφάνιση του Μαδούρο

Το πρώτο 45λεπτο, ήταν σαφώς το καλύτερο που είδαμε από τον Ολλανδό μέσο. Επιβλητικός στη μεσαία γραμμή, λόγω όγκου, δύναμης αλλά και σωστών τοποθετήσεων. Ήταν πολύ ακριβής στις μεταβιβάσεις του, γενικά τα βρήκε εύκολα με τον Άλεξ Σοάρες και ήταν πιθανότατα ο κορυφαίος στο διάστημα εκείνο.

Η…πεντάδα μπροστά

Λόγω του τραυματισμού του Ράφα Λόπεζ, έπαιξαν και οι 5 αρκετό χρονικό διάστημα. Χριστοφή, Γκονζάλες, Ζαρσίνιο, Ράφα και Ντάρμπισαϊαρ ξέρουν πολλά καντάρια μπάλα και δίνουν επιλογές στον Πάμπο Χριστοδούλου. Οι Χριστοφή και Γκονζάλες ειδικά χθες έκαναν την μεγάλη διαφορά.

Αρχίζει να δίνει 90λεπτα

Για πρώτη φορά χθες, αρκετοί παίκτες πήραν ενενηντάλεπτο. Σιγά σιγά λοιπόν, ο Πάμπος Χριστοδούλου αρχίζει να δείχνει την εντεκάδα που έχει στο μυαλό του ως πιο έτοιμη για να μπει στο πρωτάθλημα, αλλά και τον κορμό των 15-16 παικτών που έχει προβάδισμα για να χρησιμοποιείται γενικώς. Προφανώς όσο πλησιάζουμε στην πρεμιέρα, τόσο πιο έντονα θα το δείχνει.