Home TOP NEWS Όσο περνούσε η ώρα και καλύτερη

Όσο περνούσε η ώρα και καλύτερη

 


Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, η ΟΜΟΝΟΙΑ επικράτησε του Ολυμπιακού με 3-0 στο πρώτο της φιλικό μπροστά στο κοινό της. Ζεστό χειροκρότημα από τον κόσμο προς τον Πάμπο και τους ποδοσφαιριστές του.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε τον έλεγχο όμως γκολ δεν ήρθε. Οι πράσινοι ήταν αρκετά πιο καλοί στο δεύτερο ημίχρονο και έβγαλαν στο γήπεδο στοιχεία που ζητάει ο Πάμπος. Μπήκαν με όρεξη και επιθετικά καταφέρνοντας μέσα σε λίγα λεπτά να πετύχουν δύο γκολ με ποιον άλλον, τον περσινό πρώτο σκόρερ της ομάδας. Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ με δύο κεφαλιές στο πρώτο δεκάλεπτο του β’ ημιχρόνου έδωσε στην ομάδα μεγάλο προβάδισμα.

Το 2-0 επέτρεψε στον Πάμπο να εφαρμόσει νέα πλάνα με την ομάδα του να αμύνεται ψηλά και από το κέντρο να σπάει τις προϋποθέσεις του αντιπάλου. Σήμερα είδαμε στην έδρα μας πράγματα που θα βλέπουμε όλη τη σεζόν με την ανάπτυξη να αρχίζει από την άμυνα σε ένα αρκετά επιθετικό version του 4-4-2 με γρήγορα άκρα και έξυπνες μπαλιές από το κέντρο.

Οι αλλαγές προς το τέλος του ημιχρόνου αντί για να ρίξουν τον ρυθμό, έδωσαν περισσότερη ενέργεια, στοιχείο που δείχνει πως θα γίνουν μεγάλες μάχες για μία θέση στην ενδεκάδα αφού υπάρχει για πρώτη φορά μεγάλο βάθος στον πάγκο. Αυτό φάνηκε ακόμα και από τη συμμετοχή του μικρού Κατσαντώνη που έπαιξε μόλις ένα δεκάλεπτο αλλά ήταν αυτός που πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας μας αφού ο ρυθμός της ομάδας συνεχίστηκε μέχρι το φινάλε και κατάφερε έτσι να πανηγυρίσει μία φιλική νίκη με καλή εμφάνιση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φελτχούιζεν, Δημητρίου (Τζαΐλσον), Εκίθα (71′ Φαμπρίσιο), Κατελάρης (82′ Φραγκέσκου), Μαργκάσα (67′ Καντέ), Άλεξ Σοάρες (82΄Μπρέβελντ), Τουρέ (46′ Μαντούρο), Χριστοφή (74′ Αζίζ), Γκονζάλες (46′ Τζαρσίνιο), Λόπες (82′ Σάκης) και Ντάρμπισαϊαρ (78′ Κατσαντώνης)