Home TOP NEWS Ποιοι θα είναι οι επόμενοι;

Ποιοι θα είναι οι επόμενοι;

Έχουμε πολλές φορές εκφράσει την άποψη, πως η ομάδα που έχει ικανούς Κύπριους στο ρόστερ της, αποκομίζει αυτόματα πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων. Για αυτό άλλωστε ο αιώνιος μας φροντίζει να αγοράζει και να καταστρέφει ταλέντα, αντί να τα αφήσει να καταλήξουν σε άλλη ομάδα και να της προσφέρουν βάθος. Ο Πάμπος Χριστοδούλου είχε στο μυαλό του να φέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2 Κύπριους παίκτες, αλλά δεν κατέστη δυνατό. Το βάθος λοιπόν της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να έρθει από μέσα.


Ξεκινάμε με μια εξάδα παικτών, που από πέρσι είχε ρόλο στην ομάδα, είτε σαν βασικοί, είτε σαν κομμάτι του rotation. Πρόκειται για τον Χριστοφή, τον Κατελάρη, τον Παναγή, τον Δημητρίου, τον Φιλιώτη και τον Κύπρου. Ο πρώτος είναι φυσικά ο κορυφαίος Κύπριος, ο Φάνος έκανε πέρσι το ξεπέταγμα του και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Κωνσταντίνος ήταν ο βασικός τερματοφύλακας και 1ος της Εθνικής Κύπρου, ενώ οι άλλοι τρεις όποτε χρησιμοποιήθηκαν αντεπεξήλθαν μια χαρά και έδειξαν βάζουν πλώρη για ακόμα περισσότερες συμμετοχές. Φέτος η σημασία της απόδοσης τους είναι μεγαλύτερη, αφού ανέβηκε και ο πήχης των προσδοκιών.

Κάπου εδώ μπαίνει βέβαια και το ερώτημα, ποιοι θα είναι οι επόμενοι; Ο Αντρέας Χριστοδούλου είναι ο πιο έτοιμος, με δεδομένο πως έπαιξε πέρσι και κάποια παιχνίδια, με δεδομένο ότι έχει Παναγή και Φελτχούιζεν μπροστά του όμως, ίσως άλλοι πάρουν πιο εύκολα λεπτά. Αυτός που “έγραψε” το όνομα του είναι ο Αντρέας Κατσαντώνης που σκόραρε σε φιλικά, ενώ είναι πιθανόν να πάρει παιχνίδια φέτος και ο Φραγκέσκου τον οποίο πιστεύει πολύ ο κόουτς. Στους υποψήφιους συναντάμε και τους Σωτήρη Φιάκα, Μαρίνο Τζιωνή (που είναι μόλις 16), Αλέξανδρο Αντωνίου, που πήγαν προετοιμασία. Και ξεχωριστή κατηγορία είναι ο Απόλλωνας Βασιλείου, που μπορεί να μην ακολούθησε την προετοιμασία λόγω τραυματισμού, αλλά έδειξε πέρσι έτοιμος να κάνει το ξεπέταγμα του.