Home TOP NEWS Πήραν μια καλή πρώτη γεύση

Πήραν μια καλή πρώτη γεύση

Πιο αντιπροσωπευτικό παιχνίδι του τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν όλη τη χρονιά, δεν μπορούσαν να έχουν οι νέοι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μπορεί η ομάδα μας να έμεινε στην ισοπαλία με τον Ερμή, ο Πάμπος Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του όμως σίγουρα είναι χαρούμενοι, που οι νεοφερμένοι ποδοσφαιριστές είδαν όλα τα “καλά” του κυπριακού ποδοσφαίρου σε ένα και μόνο 90λεπτο. Πλέον έχουν πάρει μια πρώτη γεύση της εικόνας των παιχνιδιών με μικρομεσαίες ομάδες.


Τι είδαν λοιπόν οι παίκτες μας; Ένα Ερμή παραταγμένο με διπλή ζώνη άμυνας, να παίζει σκληρά ιδιαίτερα στη μεσαία γραμμή, να κάνει ανελέητες καθυστερήσεις δείχνοντας μηδενικό σεβασμό σε όλους πλήρωσαν εισιτήριο. Παράλληλα, είδαν ένα πολύ αδύνατο διαιτητή έτοιμο να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα και ανήμπορο να ελέγξει τις αντιδράσεις όταν ο ίδιος δημιούργησε φουρτούνα. Παρόμοια πράγματα είδαν και στα προηγούμενα φιλικά (με εξαίρεση τη Νέα Σαλαμίνα) οπότε είμαστε βέβαιοι πως μπορούν να αναγνωρίσουν το πρότυπο.

Και είναι δεδομένο πως θα τα βρουν ξανά και ξανά μπροστά τους. Καλά κάνουν λοιπόν να είναι προετοιμασμένοι, να μπαίνουν πλήρως υποψιασμένοι στο γήπεδο και να προσπαθούν να μπαίνουν μπροστά στο σκορ νωρίς. Αν δεν το πετύχουν, να μην εκνευριστούν, να παραμείνουν ψύχραιμοι και να καταλάβουν πως κανείς δεν πρόκειται να τους χαριστεί, όσο δυνατά βιογραφικά κι αν κουβαλούν μερικοί.