Home TOP NEWS Με ποδοσφαιριστές η παρουσίαση της συμφωνίας με DIMCO

Με ποδοσφαιριστές η παρουσίαση της συμφωνίας με DIMCO


Τον μέγα χορηγό για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018, παρουσίασε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ σε συνέντευξη Τύπου.

Το παρών τους στην εκδήλωση έδωσαν οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Δημήτρης Χριστοφή, Μάτ Ντάρμπισαϊρ και Ρενάτο Μαργκάσα. Από πλευράς DIMCO, μίλησε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Αλέξης Δημητρίου.

Εκ μέρους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου, κ. Λάκης Πολυκάρπου, μεταξύ άλλων ανέφερε:

– “Το λογότυπο της DIMCO θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της επίσημης φανέλας της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, ενώ η εταιρεία με τη σειρά της θα λάβει την προβολή και τα οφέλη που προσφέρει το ελκυστικό χορηγικό πακέτο του Συλλόγου”

– “Είναι με ιδιαίτερη χαρά που προχωρήσαμε σε αυτή τη συνεργασία με την DIMCO. Η οικονομική ενίσχυση και η έμπρακτη υποστήριξή της είναι κεφαλαιώδους σημασίας. Και αποκτά περισσότερη σημασία σε αυτή τη συγκυρία”

– “Πρόκειται για μια εταιρεία πρωτοποριακή, που καταγράφει ανοδική πορεία στον τομέα της, στις πωλήσεις φωτιστικών τα τελευταία χρόνια, με σημαντική προσφορά στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Τα επτά καταστήματα στην Κύπρο, τα οποία εισάγουν φωτιστικά από 30 εργοστάσια της Ευρώπης, αποδεικνύουν το εκτόπισμα της και μαζί την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση που διαθέτει”

– “Να πούμε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ και DIMCO συνάπτουν χορηγική συνεργασία. Καλωσορίζουμε, λοιπόν, την DIMCO στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”.

– “Εκφράζουμε, παράλληλα, τη βεβαιότητά μας ότι η συνεργασία αυτή θα είναι αμοιβαία επωφελής και θα εδράζει στον αλληλοσεβασμό και τον επαγγελματισμό. Αμφίδρομος στόχος είναι η δημιουργία μίας ισχυρής επαγγελματικής σχέσης, με αμοιβαία οφέλη”

– “Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσδοκεί σε επιτυχημένες χορηγικές συνεργασίες και επιδιώκει, με ενέργειες και πρωτοβουλίες της που περιλαμβάνονται στο χορηγικό πακέτο που προσφέρει, όπως οι συνεργάτες της μεγαλώνουν και προοδεύουν, επωφελούμενοι την συνεργασία τους με τον Σύλλογο”

– “Η συνεργασία άρχισε να λαμβάνει σάρκα και οστά. Ήδη ανακοινώθηκε το οικογενειακό πακέτο των εισιτηρίων διαρκείας, το οποίο αποτελεί προσφορά της DIMCO. Ένα πακέτο το οποίο αποφασίστηκε με στόχο την προσέλκυση ακόμη περισσότερων οικογενειών στο γήπεδο, αλλά και για την υλοποίηση του στόχου των 7000 εισιτηρίων διαρκείας. Η ανάγκη για δημιουργία οικογενειακών πακέτων εισιτηρίων διαρκείας, διαπιστώθηκε μετά από ποιοτικές και ποσοτικές έρευνες που έγιναν ανάμεσα στις τάξεις του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τα πακέτα προσφέρονται σε ελκυστικές τιμές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΩΝ οικογενειών. Η συμβολή της DIMCO, στη δημιουργία των οικογενειακών πακέτων ήταν καταλυτικής σημασίας και την ευχαριστούμε θερμά”

– “Σε συνδυασμό και με τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, καλούμε τον κόσμο μας να στηρίξει με κάθε τρόπο και στον βαθμό που ο καθένας και η κάθε μια μπορεί, την DIMCO και τους χορηγούς του Συλλόγου”

– “Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε και εκφράζουμε την αισιοδοξία ότι η συνεργασία μας θα σηματοδοτήσει και την ανοδική πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πρόκειται για μια συνεργασία που επιβεβαιώνει τόσο τη δυναμική όσο και το ποιοτικό εκτόπισμα του εμπορικού ονόματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”