Home TOP NEWS Συναντήθηκαν με το νέο ομοσπονδιακό τεχνικό οι διεθνείς

Συναντήθηκαν με το νέο ομοσπονδιακό τεχνικό οι διεθνείς

 


Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Ραν Μπεν Σιμόν με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές. Από την ΟΜΟΝΟΙΑ κλήθηκαν και παρευρέθηκαν οι Δημήτρης Χριστοφή, Κωνσταντίνος Παναγή, Φάνος Κατελάρης, Μάριος Δημητρίου, Ανδρέας Παναγιώτου Φιλιώτης και Ρενάτο Μαργκάσα. Το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα της ομοσπονδίας:

Την πρώτη του συνάντηση με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές είχε σήμερα ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Ραν Μπεν Σιμόν. Ο κ. Σιμόν ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές κάποια πράγματα σε σχέση με τη φιλοσοφία του και τον τρόπο δουλειάς τους τονίζοντας τους πως “αν θέλουμε να κάνουμε κάποια πράγματα διαφορετικά από ότι τα προηγούμενα χρόνια, θα πρέπει να δουλέψουμε διαφορετικά. Πρέπει όλοι μας να νιώσουμε την ευθύνη ότι πρέπει να πετύχουμε με αυτή την ομάδα”.

Τον κ. Σιμόν παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών ομάδων Χάρης Λοϊζιδης. “Πιστεύουμε σε εσάς, πιστεύουμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω. Θέλουμε να αγκαλιάσετε τη νέα προσπάθεια για να πετύχουμε ως Εθνική ομάδα”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Λοϊζίδης.

Ο κ. Σιμόν θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Εθνικής μας στις 31 Αυγούστου στον αγώνα με την Εσθονία στο ΓΣΠ και η πρώτη του κλήση, θα ανακοινωθεί λίγες μέρες προηγουμένως.