Home TOP NEWS Το σκέφτεται για άλλον ένα μπροστά

Το σκέφτεται για άλλον ένα μπροστά

Ο τραυματισμός του Ράφα Λόπες φαίνεται πως έχει βάλει σε σκέψεις τον Πάμπο Χριστοδούλου. Όχι γιατί θα κάτσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά γιατί αν η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε κανονικά πρεμιέρα το Σάββατο, ο κόουτς θα έπρεπε είτε να αλλάξει τα πλάνα του και να παίξει με 4-2-3-1, είτε να χρησιμοποιήσει σε θέση δεύτερου φορ τον Δημήτρη Χριστοφή και να τον στερηθεί από τα φτερά. Δεν μπορεί κάθε φορά που θα λείπει ένας φορ του λοιπόν να αλλάζει πλάνο. Υπάρχει βέβαια και ο Κατσαντώνης, στα 17 του όμως (γεννημένος το 2000), φέτος θα αρχίσει να μπαίνει σιγά σιγά στην ομάδα και δεν πρέπει να φορτωθεί με πίεση.


Ο κόουτς σύμφωνα με πληροφορίες μας κάνει σκέψη να αποκτήσει άλλο ένα παίκτη μπροστά. Ελεύθερη θέση ξένου ή κοινοτικού δεν υπάρχει, οπότε κοιτάζει κυρίως για ποδοσφαιριστή u22. Υπάρχει βέβαια και η επιλογή να αποκτηθεί Κύπριος, ποιοι όμως μπορούν να κάνουν την διαφορά και είναι διαθέσιμοι; Πιο πιθανό λοιπόν φαντάζει αν γίνει κίνηση αυτή να αφορά ξένο κάτω των 22 χρόνων.

Η λέξη κλειδί πάντως στην προηγούμενη παράγραφο είναι το “αν”. Από την αρχή του καλοκαιριού ο Πάμπος Χριστοδούλου είχε πει πως αρέσκεται να κάνει κινήσεις με παίκτες που να μπορούν να βοηθήσουν άμεσα, αλλά και να αποτελούν επένδυση για το μέλλον. Θα αποκτήσει παίκτη, εφόσον βρεθεί κάποιος με αυτά τα χαρακτηριστικά. Μεταγραφή για χάρη της μεταγραφής δεν πρόκειται να γίνει και πρέπει να τονιστεί πως οριστική απόφαση για το τι θα κάνει ο κόουτς δεν έχει ληφθεί. Όλα όσα διαβάζετε εδώ είναι σκέψεις που γίνονται για την ώρα.