Home TOP NEWS Στο χέρι τους να επιστρέψουν πιο δυνατοί

Στο χέρι τους να επιστρέψουν πιο δυνατοί

Από χθες έγινε γνωστό, πως είναι πολύ πιθανόν του χρόνου ο Σάκης Κύπρου να παίζει ποδόσφαιρο με τα χρώματα του Άρη Λεμεσού. Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει για τα φτερά της επίθεσης τους Χριστοφή, Γκονζάλες, Τζαρσίνιο και Αζίζ, έτσι ο Πάμπος Χριστοδούλου θεώρησε πως θα ήταν ωφέλιμο για τον ποδοσφαιριστή να πάει ως δανεικός σε μια ομάδα που θα πάρει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά. Στον Άρη άλλωστε ο Σάκης είχε κάνει αίσθηση προ διετίας.


Ο Κύπρου είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής για τον οποίο λαμβάνεται τέτοια απόφαση, αφού είχαν προηγηθεί οι Φυλακτού και Τουρέ. Ήδη ο Γεράσιμος έχει πάει στην Πάφο υπό τη μορφή δανεισμού, ενώ ο Τουρέ αναζητεί τον επόμενο σταθμό του, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι τρεις πέρσι είχαν λεπτά συμμετοχής, ο Μπλάτι μάλιστα ήταν βασικός. Δεν χωρούσαν όμως στα πλάνα που έχει στο μυαλό του ο Πάμπος Χριστοδούλου, που το τελευταίο που ήθελε είναι αν τους έχει μεταξύ πάγκου και κερκίδας.

Το σημαντικό για τους τρεις ποδοσφαιριστές, είναι στις ομάδες που θα πάνε να καθιερωθούν ως βασικοί. Μόνο αν πάρουν συνεχόμενα παιχνίδια θα καταφέρουν να ακουμπήσουν το ταβάνι τους. Μόνο έτσι θα φανεί κιόλας αν θα είναι σε θέση του χρόνου τέτοιο καιρό, να επιστρέψουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ.