Home TOP NEWS Θα το αλλάξει ή θα παίξει με 2 μπροστά;

Θα το αλλάξει ή θα παίξει με 2 μπροστά;

Στο φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα, ο Πάμπος Χριστοδούλου επέλεξε να ξεκινήσει με 4-4-2 και τους Ντάρμπισαϊαρ-Λόπες δίδυμο μπροστά. Γενικώς ο κόουτς θέλει η ομάδα του να αφομοιώσει όσο καλύτερα γίνεται τόσο το συγκεκριμένο σύστημα όσο και το 4-2-3-1. Φαίνεται πως έχει στο μυαλό του ανάλογα με τον αντίπαλο να επιλέγει και τρόπο παιχνιδιού. Το ρόστερ του δίνει ευελιξία, μπορεί ακόμα και κατά τη διάρκεια του αγώνα να βλέπουμε αλλαγές.


Ο Ράφα Λόπες τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του προηγούμενου φιλικού και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρεμιέρα. Την ίδια στιγμή, είναι πιθανόν ο Πάμπος Χριστοδούλου να έχει στη διάθεση του αυτή την φορά τον Ρουμπενίλσον Κανού. Θα επιλέξει λοιπόν να παίξει με πιο συμπαγές κέντρο ή θα ξεκινήσει και αυτή τη φορά με δυο επιθετικούς, έχοντας υπόψη πάντα πως και ο Ερμής, είναι ομάδα στο ίδιο μέγεθος αγωνιστικά με τη Σαλαμίνα και θα αμυνθεί μαζικά.

Σε περίπτωση που επιλέξει να διατηρήσει τον σχηματισμό του τη θέση του Λόπες παίρνει ο Τζαρσίνιο, με το Δημήτρη Χριστοφή να μετακινείται στην επίθεση πλάι στον Ντάρμπισαϊαρ. Το ίδιο είχε κάνει και στο Αμμόχωστος, με τους δυο επιθετικούς να τα βρίσκουν καλά. Αν πάλι αλλάξει σύστημα, στο 4-2-3-1, ο Κανού θα πάρει θέση επιτελικού, ο Μαδούρο θα είναι πλέον καθαρά αμυντικό χαφ και ο Σοάρες θα έχει σύνθετο ρόλο. Στην επίθεση θα είναι οι Χριστοφή, Ντάρμπισαϊαρ και Λεάντρο.