Home TOP NEWS Θέλουν να έχουν προγραμματιστεί σε 48 ώρες

Θέλουν να έχουν προγραμματιστεί σε 48 ώρες

 


Ως γνωστόν η αναβολή των πρώτων δυο αγωνιστικών άλλαξε το πρόγραμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Σε αντίθεση με τους αντιπάλους που φορτσάρουν και φορμάρονται για την πρώτη αγωνιστική αυτή τη βδομάδα, η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει με διπλές προπονήσεις, είτε με γυμναστήριο και φυσική κατάσταση, κάτι που βγήκε και στο γήπεδο χθες από το 60 και μετά. Στόχος είναι προφανώς η ομάδα να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα της τον Σεπτέμβριο και όχι στα φιλικά.

Προς αυτή την κατεύθυνση στην ΟΜΟΝΟΙΑ εργάζονται για να τελειώσει άμεσα ο προγραμματισμός των επόμενων 20 ημερών. Οι παίκτες απολαμβάνουν διήμερο ρεπό, αλλά η τεχνική ηγεσία και η εφορία ποδοσφαίρου προσπαθούν εντός 48 ωρών, να έχουν ξεκαθαρίσει τα φιλικά παιχνίδια που θα γίνουν, έτσι ώστε να αποφασιστεί και το ακριβές πρόγραμμα προπονήσεων και τι ακριβώς αυτές θα περιλαμβάνουν. Η όλη κατάσταση όπως γράψαμε και χθες είναι πρωτόγνωρη, μα είναι αναγκασμένοι να τη διαχειριστούν.

Αν είναι ένα σημείο πάντως στο οποίο θα εκμεταλλευτούν το κενό, αυτό αφορά παίκτες που άργησαν να έρθουν ή είχαν τραυματισμούς. Γουίλιαμ, Τζαρσίνιο και Τζαΐλσον ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, Κανού, Εκίθα και εσχάτως Ράφα Λόπες στη δεύτερη. Όλοι έχουν πάντως αρκετό χρόνο μπροστά τους πλέον.