Home TOP NEWS Οι τρεις κεντρικοί αμυντικοί που έγιναν τέσσερις

Οι τρεις κεντρικοί αμυντικοί που έγιναν τέσσερις

Από την αρχή του καλοκαιριού, ήταν γνωστό πως ο Πάμπος Χριστοδούλου ήθελε να φέρει τρεις αμυντικούς κλάσεις στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Το έκανε πράξη, αφού στο ρόστερ προστέθηκαν οι Εκίθα, Γουίλιαμ και Φαμπρίσιο. Ο πρώτος έχει μεγάλη θητεία στην Ατλέτικο Μπιλμπάο, ο δεύτερος έκανε αίσθηση σε Βέλγιο και Ισραήλ και ο τρίτος έχει συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλιάς, στη Σερβία με την Παρτιζάν και στη Ρουμανία με την Άστρα Τζιούρτζου. Επιτέλους, ξεκινάμε τη χρονιά με πραγματικούς αμυντικούς και όχι κατά συνθήκην.


Στην πορεία βέβαια, προέκυψε και τέταρτος αμυντικός κλάσης! Ο λόγος για τον Φάνο Κατελάρη, που από πέρσι αρχικά με την Εθνική και μετά με την ΟΜΟΝΟΙΑ, έδειξε πως έχει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία για να κάνει μεγάλη καριέρα στη θέση. Λόγο του χρονικού σημείου που ήρθαν οι υπόλοιποι (προέκυψε και η ατυχία με Κάι, ενώ χάθηκε χρόνος και με τον Νούρου) ο Φάνος είναι ο μοναδικός που έπαιξε σε όλα τα φιλικά, έχοντας μάλιστα παρτενέρ και τους τρεις άλλους ξεχωριστά, αλλά και τον Φραγκέσκου που είναι ο 5ος της παρέας. Αφού αναφέραμε τον Φραγκέσκου, να πούμε πως τον πιστεύει και αυτόν πολύ ο Πάμπος και ήδη του το έχει μεταφέρει, ζητώντας του να παλέψει για να κερδίσει θέση.

Ο Φάνος φέτος είναι σαφές πως θα έχει διπλό ρόλο. Θα κτυπάει θέση και στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή, αφού είναι ο μόνος μέσος που έχει τα χαρακτηριστικά του Μαδούρο. Δεν θα προκαλέσει καμία έκπληξη αν καταφέρει να αφήσει εκτός κάποιον από τους συμπαίκτες του, παρότι έχουν όλοι σπουδαία βιογραφικά, γιατί και ο ίδιος δείχνει αποφασισμένος να γράψει τη δική του ιστορία. Και φυσικά αυτός που τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου.