Home TOP NEWS Βράδυ στο Τσίρειο με νέο τεστ

Βράδυ στο Τσίρειο με νέο τεστ

 


Το δεύτερό της φιλικό παιχνίδι, μετά την επιστροφή της από την Οπαλένιτσα, δίνει σήμερα  η ομάδα μας με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσού. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Τσίρειο στάδιο και θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα είναι άλλη μία καλή ευκαιρία για τον κόουτς να δοκιμάσει πράγματα ανεβάζοντας κι άλλο την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου προσεγγίζει τον αγώνα με την ίδια φιλοσοφία που είχε το ματς με τον Ολυμπιακό κάτι που σημαίνει πως θα μοιραστεί ο χρόνος και πάλι στους παίκτες του. Δεν αναμένεται να αγωνιστεί ο Κανού ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί εάν θα χρησιμοποιηθεί ο Γουίλιαμ, προληπτικά εκτός έμεινε και ο Εκίθα.

Όσοι προγραμματίζουν να πάνε, η γενική είσοδος ορίστηκε στα €10 με τα παιδιά κάτω των 12 ετών να μπαίνουν δωρεάν. Εισιτήρια για σήμερα θα υπάρχουν για προπώληση στα Εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel» (09:00 – 14:00). Τα ταμεία στο γήπεδο ανοίγουν 18:30.

Η αποστολή για τον αγώνα: Παναγή, Φελτχούιζεν, Α. Αντωνίου, Μαργκάσα, Άλεξ Σοάρες, Δημητρίου, Φιλιώτης, Χριστοφή, Νταρμπισάϊρ, Αζίζ, Τουρέ, Μπρέβελντ, Φαμπρίσιο, Τζαΐλσον, Φραγκέσκου, Γουΐλιαμ, Κατελάρης, Καντέ, Τζαρσίνιο, Γκονζάλεζ, Λόπες, Μαδούρο, Κατσαντώνης, Κύπρου