Home TOP NEWS Αυξάνονται οι επιλογές ενόψει Ολυμπιακού

Αυξάνονται οι επιλογές ενόψει Ολυμπιακού

 


Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει να ανεβάζει τους ρυθμούς της ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρηση στο ΓΣΠ με τον Ολυμπιακό, στην οποία έχει θέσει ως στόχο την νίκη, επιστρέφοντας έτσι στα θετικά αποτελέσματα, μετά και την άδικη ισοπαλία κόντρα στην Αλκή. Οι «πράσινοι» του Πάμπου Χριστοδούλου γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών, και μάλιστα μέσα στο σπίτι μας, δεν θα είναι ότι καλύτερο. Άλλωστε αν δεν θέλουμε να χάσουμε το τρένο της βαθμολογίας, το πέταμα βαθμών σε δεύτερο σερί παιχνίδι απαγορεύεται.

Ο τεχνικός της ομάδας δύο μέρες πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, άρχισε να προετοιμάζει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του και τα πλάνα του. Ο Πάμπος Χριστοδούλου θέλει να παρουσιάσει την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλαγμένη σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας, έτσι ώστε να πάμε «χτυπήσουμε» το τρίποντο, με το οποίο θα οδηγηθούμε στην διακοπή με την απαιτούμενη ηρεμία και το καθαρό μυαλό.

Τα νέα από τις τελευταίες προπονήσεις στο «Ηλίας Πούλλος» είναι και θετικά και αρνητικά. Αρχίζοντας από τα θετικά, είναι ότι ο Μπόρχα Εκίθα είναι απόλυτα έτοιμος και θα βρίσκεται στην αποστολή, αλλά το πιο πιθανόν σενάριο είναι να μην πάρει φανέλα βασικού. Στα συν της επιστροφής του Ισπανού αμυντικού είναι ότι αυξάνει τις επιλογές του Πάμπου Χριστοδούλου, καθώς μαζί με τον Φαμπρίσιο και Σοάρες, οι επιλογές στο κέντρο της άμυνας γίνονται τρεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εκίθα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μια έξτρα επιλογή για τον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Όσον αφορά τα αρνητικά, είναι το γεγονός ότι ο Χριστοφή μετά τον τραυματισμό του με την Αλκή δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα μας στην προσπάθεια της που θα κάνει για την νίκη με τον Ολυμπιακό. Έτσι με τα δεδομένα αυτά θα δούμε για πρώτη φορά την φετινή χρονιά, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, τον Λεάντρο Γκονζάλες και τον Τζαρσίνιο Αντόνια να καλύπτουν τα δύο «φτερά» της επίθεσης μας.