Home TOP NEWS Απαγορεύονται άλλες απώλειες…

Απαγορεύονται άλλες απώλειες…

Αν πούμε ότι δεν ενόχλησε η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα από την Πάφο, θα είναι ψέμα. Δεν θα πρέπει όμως μετά την πρώτη μας αποτυχία στον φετινό μαραθώνιο να μας πάρει από κάτω, και να τα «βάψουμε» όλα μαύρα, ο δρόμος μέχρι το τέλος είναι μακρύς και θα πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να γυρίσει άμεσα σελίδα και να δει την συνέχεια.


Ο χρόνος για ξεκούραση ή για να σηκώσουν κεφάλι οι ποδοσφαιριστές μας δεν υπάρχει καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μπροστά της ένα αρκετά γεμάτο πρόγραμμα.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου  θα έχει ένα δύσκολο έργο αφού θα πρέπει να διαχειριστεί όχι μόνο την ήττα από τη Πάφο, αλλά και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, έτσι ώστε στα επόμενα μαζεμένα παιχνίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιαστεί πιο έτοιμη και να «αρπάξει» τα αποτελέσματα που θέλει, που δεν είναι άλλα εκτός από την νίκη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ απέδειξε μέσα από τα φιλικά και στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι, αλλά ακόμη και στην Πάφο παρά την ήττα ότι διαθέτει το υλικό για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα, και γι αυτό θα χρειαστεί στήριξη και υπομονή από όλους, είτε στις καλές, είτε στις κακές της μέρες.

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όλοι καλά γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δυνατό ντέρμπι και μάλιστα το πρώτο της χρονιάς, και σίγουρα μετά από μια ήττα που ήταν εκτός προγράμματος, αν έρθει μια επιτυχία πάνω σε ένα αντίπαλο όπως είναι η ΑΕΚ θα επαναφέρει σε μεγάλο βαθμό την τάξη και την ηρεμία.

Φυσικά με μια ενδεχόμενη νίκη την ερχόμενη Τετάρτη δεν σημαίνει ότι όλα τέλειωσαν και αμέσως βελτιωθήκαμε, θα ακολουθήσουν άλλα δύο μαζεμένα παιχνίδια με Αλκή και Ολυμπιακό Λευκωσίας και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να τα «χτυπήσει» κι αυτά, με το στραβοπάτημα να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

Όπως είπε και ο Πάμπος Χριστοδούλου σε πρόσφατες δηλώσεις του, εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν (το απέδειξε και η Πάφος) και ότι όλα τα παιχνίδια θα αντιμετωπίζονται σαν ντέρμπι, θα πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους ότι το 3 στα 3 στα επόμενα παιχνίδια  με ΑΕΚ, Αλκή και Ολυμπιακό ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, γιατί αν η ΟΜΟΝΟΙΑ μείνει πίσω βαθμολογικά από νωρίς τα πράγματα θα γίνουν «σκούρα» και θα δυσκολέψουν.