Home TOP NEWS Δημητρίου: “Σκληρό ότι χάσαμε βαθμούς”

Δημητρίου: “Σκληρό ότι χάσαμε βαθμούς”

Σκληρό χαρακτήρισε το σημερινό χαστούκι ο Αντρέας Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πάντως εξέφρασε και τη βεβαιότητα πως η ομάδα μας θα γυρίσει τον τροχό και θα κοιτάξει στα ψηλά.


“Είναι πολύ σκληρό ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να τελειώσουμε να φέρνουμε ισοπαλία. Να συγχαρούμε τον Ολυμπιακό που πήρε το βαθμό, έστω και στην μόνη του ευκαιρία. Δεν γίνεται να μην γυρίσει ο τροχός, δεν γίνεται μια ομάδα που παίζει ορθόδοξο ποδόσφαιρο και φτιάχνει τόσες τελικές να μην βρει το δρόμο της. Δεν χωράει σκυφτά κεφάλια, πιστεύουμε στην ομάδα και έχουμε ποιότητα. Θα δουλέψουμε, θα βελτιώσουμε ότι πρέπει να διορθωθεί. Θα κρατήσουμε την αισιοδοξία μας και την όρεξη για δουλειά. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και θα ανακάμψουμε.

Είναι ένα δεδομένο που γνωρίζουμε και αποδεχόμαστε, ότι πετάμε βαθμούς με μικρές ομάδες. Δεν θα μπω στο αγωνιστικό, δεν είναι πως δεν κάνουμε φάσεις, αλλά κάτι χρειαζόμαστε και θα το βάλουμε στην ομάδα. Η τεχνική ηγεσία έχει πλήρη επίγνωση των δεδομένων και θα διορθώσουν ότι χρειάζεται, είμαστε βέβαιοι. Αυτή η ομάδα θα πάρει αυτό που της αξίζει που είναι θετικά πράγματα φέτος.

Γνωρίζαμε πως θα είναι δύσκολη η αρχή. Αγωνιστικά είμαστε καλά, αλλά βαθμολογικά περιμέναμε περισσότερα. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να σαι δυνατός όταν είναι δύσκολα τα πράγματα και θα βρούμε το δρόμο μας. Έχουμε λίγες μέρες να ηρεμήσουμε και κόντρα στον Ερμή θα επιστρέψουμε. Θα είμαστε στα ψηλά ως το τέλος. ”