Home TOP NEWS Η έκπληξη των οργανωμένων! Λεωφορείο Θ9!

Η έκπληξη των οργανωμένων! Λεωφορείο Θ9!

 


Η έκπληξη που ετοίμασαν οι οργανωμένοι και σας είχαμε αναφέρει χθες! “Με περηφάνια σας ανακοινώνουμε το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ”, αναφέρεται στην ανακοίνωση τους:

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε πράσινε λαέ,
Χρειάστηκαν τεράστιοι κόποι, αρκετά χρόνια, αναλύσεις πάνω στις αναλύσεις και πολύωρες συνεδρίες. Κάποιοι στερηθήκαμε πολλά και κάποιοι δώσαμε τα πάντα για να υλοποιήσουμε το όνειρο του κάθε ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΗ. Η 6η Σεπτεμβρίου θα γραφτεί με τα πιο χρυσά γράμματα στην ιστορία για να υπενθυμίζει τον άθλο μας και να διατυμπανίζει ποια είναι η περιβόητη μεγάλη ΘΥΡΑ 9.

Η στιγμή λοιπόν που περιμέναμε όλοι έχει φτάσει. Με περηφάνια σας ανακοινώνουμε το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ. Ένα άπιαστο όνειρο ζωής έχει πάρει ήδη θέση στον κεντρικό μας σύνδεσμο περιμένοντας να γράψει χιλιόμετρα σε κάθε γωνιά του νησιού. Το λεωφορείο θα έχετε όλοι την τύχη να το δείτε από κοντά την Κυριακή στο μεγάλο παγκύπριο πάρτι της ΘΥΡΑ 9 πριν τον πρώτο αγώνα της ομάδας μας.
Αυτή είναι η πρώτη και μεγαλύτερη στην σειρά έκπληξη που ετοιμάσαμε για τα 25 μας χρόνια. Ακολουθούν αρκετές άλλες εκπλήξεις αλλά χωρίς την στήριξη σας δεν θα μπορούμε να υλοποιήσουμε τίποτα. Για να διατηρηθεί αυτό το τεράστιο επίτευγμα λοιπόν και να ετοιμαστούν οι επόμενες εκπλήξεις σας ζητούμε να γραφτείτε μέλος της ΘΥΡΑ 9 που είναι στα 20 ευρώ για όλη την χρονιά με δώρο την συλλεκτική κάρτα και φανέλα για τα 25χρονά μας(Θα υπάρχει συνεργείο στην ανατολική κερκίδα στον Κυριακάτικο αγώνα). Οπως επίσης να στηρίξετε την κίνηση που θα ανακοινώσουμε αύριο που αφορά αποκλειστικά το λεωφορείο.

Στα του πολύ σημαντικού πρώτου παιχνιδιού. Το Παγκύπριο πάρτι ξεκινά από πολύ νωρίς περιμένοντας όλα τα αδέλφια από παντού στον κεντρικό. Στις 17:00 παραλύει η Λευκωσία. Ξεκινούμε όλα τα λεωφορεία και αυτοκίνητα από κάθε επαρχία από τον κεντρικό με μια τεράστια πορεία με προορισμό το ΓΣΠ. Μπροστάρης της πορείες θα είναι το δικό μας magic bus που θα συνοδεύει την πορεία στο ΓΣΠ για να γράψει τα πρώτα αναγνωριστικά χιλιόμετρα.

Στο γήπεδο καθόμαστε στην ανατολική κερκίδα (προς την βόρεια) και βοηθάμε ΟΛΟΙ για να πετύχει το μεγάλο κορέο. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε την βοήθεια όλου του κόσμου της ανατολικής. Κάνουμε έκκληση οπως ακολουθήσουν κατά γράμμα τις οδηγίες των οργανωτών για να πετύχει το εντυπωσιακό κορέο.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ – ΞΕΚΙΝΑΜΕ

ΥΓ Ένας μήνας πριν το καλύτερο και μεγαλύτερο φεστιβάλ που κάναμε ποτέ! Προμηθευτείτε τα μαγικά χαρτάκια από τα στελέχη μας την Κυριακή στο γήπεδο στην τιμή των 5 ευρώ.