Home TOP NEWS Επιτέλους ΟΜΟΝΟΙΑ!

Επιτέλους ΟΜΟΝΟΙΑ!

Μετά από τρεις μήνες, 14 νέα πρόσωπα, κάμποσα φιλικά, δυο αναβολές, Εθνικές ομάδες, επιτέλους ήρθε η μέρα που θα δούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ! Η ομάδα μας κάνει πρεμιέρα την 3η αγωνιστική και υποδέχεται στο ΓΣΠ (19:00, live omonoianews.com) την ομάδα του Εθνικού Άχνας. Στο πλευρό της η ΟΜΟΝΟΙΑ, αναμένεται να έχει χιλιάδες κόσμου που ανυπομονούν να την δουν να ξεδιπλώνεται όμορφα στο γήπεδο και να μοιράζει απλόχερα γκολ στους αντιπάλους.


Ο αγώνας μόνο εύκολος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί πάντως. Όχι λόγω της ποιότητας του αντιπάλου, κανένας δεν μας τρομάζει. Κυρίως γιατί για την Άχνα είναι το τρίτο επίσημο ματς, ενώ για την ΟΜΟΝΟΙΑ μόλις το πρώτο. Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου λοιπόν θα έχει και αυτό το δεδομένο να διαχειριστεί, αλλά έχοντας και υπόψη πως η διαφορά ετοιμότητας, δεν είναι δυνατόν α αντισταθμίσει τη διαφορά ποιότητας και μεγέθους. Μόνο αν το επιτρέψει η δική μας ομάδα θα γίνει το ματς ντέρμπι.

Αγωνιστικά, ο Πάμπος Χριστοδούλου θα στερηθεί των υπηρεσιών των Εκίθα και Μπεντέκε. Όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του κόουτς, συμπεριλαμβανομένων των Γουίλιαμ, Άλεξ και Λόπες που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς τις τελευταίες εβδομάδες.