Home TOP NEWS «Έτοιμοι, για τους πρώτους τρεις βαθμούς»

«Έτοιμοι, για τους πρώτους τρεις βαθμούς»

 


Ραδιοφωνικές δηλώσεις για τον αγώνα που έρχεται αλλά και για την προετοιμασία έκανε σήμερα ο Ανδρέας Δημητρίου.

Τα κύρια σημεία των δηλώσεων του:

Παιχνίδι με Εθνικό Άχνας: Εάν λέγαμε ότι δεν ανυπομονούμε για τη δική μας πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, θα ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Έχουν περάσει τρεισήμισι μήνες από την τελευταία φορά που δώσαμε επίσημο αγώνα και περίπου 70 ημέρες από την ημέρα που ξεκινήσαμε προετοιμασία. Πιστεύουμε ότι δουλέψαμε πάρα πολύ καλά αυτό το διάστημα, σε πάρα πολλά επίπεδα και είμαστε πλέον έτοιμοι να μπούμε στο γήπεδο για τους τρεις βαθμούς. Λέγεται συχνά πως “κάθε αρχή και δύσκολη”. Αυτό ισχύει και στη δική μας περίπτωση. Θα φιλοξενήσουμε τον ΕΘνικό Άχνας, την Κυριακή και το μοναδικό που έχουμε στο μυαλό μας, είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Τα υπόλοιπα περνούν σε δεύτερη μοίρα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να ξεκινήσουμε νικηφόρα το πρωτάθλημα και εκεί επικεντρωνόμαστε. Πάντοτε οι πρεμιέρες είναι ιδιαίτερες, ειδικά για ομάδες που αποτελούνται από τόσους πολλούς νέους ποδοσφαιριστές, όπως η δική μας. Ο Εθνικός έδειξε, με τη νίκη που πέτυχε την περασμένη αγωνιστική, ότι θα είναι σκληρό καρύδι. Απ’ εκεί και πέρα, μπροστά στον κόσμο μας και με τη δυναμική, τον ενθουσιασμό και τη θετική ενέργεια που υπάρχουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, στοχεύουμε στην πρώτη μας νίκη.

Παρουσία του κόσμου: Αναμένουμε πως θα γεμίσουν οι διαθέσιμες θέσεις. Θυμίζουμε πως η Βόρεια κερκίδα θα παραμείνει κλειστή. Η προπώληση συνεχίζεται με πολύ καλούς ρυθμούς, όπως και η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας. Ένας από τους βασικούς στόχους που έχουν τεθεί για τη σεζόν, είναι να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα. Αυτό φαίνεται πως θα ισχύσει στον πρώτο μας αγώνα, κάτι που ασφαλώς θέλουμε να διατηρήσουμε και στη συνέχεια. Ο κόσμος είναι δυνατό να αποτελέσει το μεγάλο όπλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε όλα τα επίπεδα. Όσο αφορά το παιχνίδι με τον Εθνικό, είναι σημαντικό να αγκαλιάσει την ομάδα με θετική ενέργεια, να υποδεχτεί ζεστά τους ποδοσφαιριστές και καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα, για 90 λεπτα, να είναι το στήριγμά τους.

Τραυματίες: Άλεξ και Γουίλιαμ προπονούνται κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο Ράφα Λόπες έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα, όμως είναι προσεκτικός σε κάποια μέρη της προπόνησης. Προς το τέλος της βδομάδας θα έχουμε εικόνα για το κατά πόσο θα είναι διαθέσιμος ή όχι.

Τουρέ: Υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον Τουρέ, όπως και από Κύπρο, το οποίο αξιολογείται από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Βύντρα: Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό, μέχρι στιγμής, να συμφωνήσει με κάποια ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, παρά το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ τήρησε εποικοδομητική στάση στην όλη διαδικασία. Δεν είναι το καλύτερο, ούτε για τον Σύλλογο, αλλά ούτε και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, να παραμένει εκτός λίστας, απλά να προπονείται και να πληρώνεται. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παραχώρησε στον ποδοσφαιριστές όσες φορές ζήτησε άδεια, προκειμένου να τον βοηθήσει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, ωστόσο ακόμα δεν υπήρξε αποτέλεσμα και δεν γνωρίζουμε τον λόγο. Υπάρχει ακόμη περιθώριο με χώρες στις οποίες το μετεγγραφικό παράθυρο παραμένει ανοικτό, αλλά και για δανεισμό στην Κύπρο μέχρι την Παρασκευή.

Ενίσχυση: Καταβλήθηκε προσπάθεια για ενίσχυση της ομάδας μας με ακόμα έναν ποδοσφαιριστών, κάτω των 22 χρόνων. Έχουμε ακόμη κάποιο χρόνο. Εάν υπάρξει κάτι, θα ενημερώσουμε τον κόσμο μας.