Home TOP NEWS Φιλικό με ιδιαιτερότητες

Φιλικό με ιδιαιτερότητες

 


Φιλικό παιχνίδι με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών δίνει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ (17:30, live omonoianews.com). Το φιλικό έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, μιας και θα απουσιάζουν οι 8 διεθνείς ποδοσφαιριστές, αλλά και όσοι έπαιξαν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο φιλικό με τον ΟΦΗ που διεξήχθηκε στο Γεντί Κουλέ στο Ηράκλειο. Με άλλα λόγια θα παίξουν ποδοσφαιριστές που ως τώρα δεν έχουν πολύ χρόνο στα πόδια τους, αλλά και νεαροί παίκτες από την ακαδημία.

Αυτό που θέλει να δει ο Πάμπος Χριστοδούλου, είναι άπαντες, είτε έμπειρους είτε νεαρούς, να αρπάζουν τις ευκαιρίες τους, ανεξάρτητα από τους λόγους. Είτε γιατί θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν να είναι στην εντεκάδα, είτε για να μπουν για τα καλά στο μάτι του Πάμπου Χριστοδούλου, να δώσουν τα πάντα, να εφαρμόσουν τις οδηγίες και την τακτική του κόουτς και να κάνουν το παιχνίδι τους. Στο πλευρό τους αναμένεται να έχουν όπως πάντα και τον κόσμο.

Η αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι:

Πιτ Φελτχούιζεν (τ), Αλέξανδρο Αντωνίου (τ), Κωνσταντίνο Λοΐζου (τ), Ανδρόνικο Κακουλλή, Μαρίνο Τζιωνή, Γιώργο Κακουλλή, Μιχάλη Κλαρκ, Σταύρο Χριστοφόρου, Ανδρέα Παναγιώτου, Τζακ Παναγή, Γιώργο Ποντικό, Νικάντρο Μπρέβελντ, Στέλιο Ιακώβου, Τζαΐλσον, Ανδρέα Φραγκέσκου, Κλείτο Κώστα, Μιχάλη Γαβριήλ, Μαμαντού Καντέ, Ανδρέα Κατσαντώνη και Μπόρχα Εκίθα.