Home TOP NEWS «Για να έχει αξία η νίκη επί της ΑΕΚ, πρέπει να κερδίσουμε...

«Για να έχει αξία η νίκη επί της ΑΕΚ, πρέπει να κερδίσουμε και την Αλκή»

 


Διαβάστε τα κύρια σημεία των σημερινών ραδιοφωνικών δηλώσεων του Εκπροσώπου Τύπου της ομάδας μας, που αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα της νίκης επί της ΑΕΚ, το προσεχές παιχνίδι με την Αλκή, αλλά και άλλα θέματα της “πράσινης” επικαιρότητας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρίου:

Νίκη σε βάρος της ΑΕΚ: «Υπάρχει ικανοποίηση από τη νίκη, αλλά και από την αντίδραση και τα αντανακλαστικά της ομάδας, μετά το αποτέλεσμα που είχαμε στην Πάφο, το οποίο είχε πληγώσει τον εγωισμό όλων. Προετοιμαστήκαμε σωστά τις ημέρες που ακολούθησαν, κάναμε την αυτοκριτική μας, είδαμε τα λάθη μας με σοβαρότητα. Το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ, ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι επιτυχίες σε ντέρμπι είναι σημαντικές σε πολλούς τομείς, πέραν του αγωνιστικού, όπως στη δυναμική και την ψυχολογία της ομάδας. Απ’ εκεί και πέρα, ήταν απλά ένα παιχνίδι από τα 36 που θα δώσουμε στο πρωτάθλημα. Από την Τετάρτη το βράδυ γυρίσαμε σελίδα και δουλεύουμε για τον αγώνα με την Αλκή».

Η επόμενη ημέρα: «Όπως τόνισε και ο προπονητής μας, για να έχει αξία η νίκη επί της ΑΕΚ, θα πρέπει να κερδίσουμε την Αλκή. Επιπλέον, απαραίτητη προϋπόθεση για να έχεις επιτυχημένη πορεία σε ένα πρωτάθλημα, είναι η ισορροπία στα συναισθήματα, στις αντιδράσεις, αλλά και στην προσέγγιση του κάθε αγώνα. Θέλουμε να υπάρχει αισιοδοξία, ενθουσιασμός και αυτοπεποίθηση. Αλλά σε καμία περίπτωση, δεν θέλουμε υπεροψία και έπαρση, συναισθήματα που μπορεί να αποδειχθούν καταστροφικά για οποιαδήποτε ομάδα. Αυτό το μήνυμα στείλαμε από την πρώτη στιγμή. Κάθε παιχνίδι δίνει τρεις βαθμούς. Επαναλαμβάνουμε πως σε ένα πρωτάθλημα, το σημαντικό είναι πού θα καταλήξεις στο φινάλε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια ομάδα με 14 νέους ποδοσφαιριστές και θέλουμε παιχνίδι με παιχνίδι να γίνεται καλύτερη».

Για το παιχνίδι με την Αλκή: «Μόλις δύο ημέρες έχουμε στη διάθεσή μας για προετοιμασία, όμως αυτά είναι τα δεδομένα και οφείλουμε να προσαρμοστούμε. Από αυτό το παιχνίδι ενδιαφερόμαστε μόνο για τους τρεις βαθμούς. Υπάρχει σεβασμός στον αντίπαλο, ο οποίος έχει ξεκινήσει με θετικό πρόσημο το πρωτάθλημα. Στη δική μας έδρα, ωστόσο, με σωστή προσέγγιση του αγώνα, με τη δεδομένη ποιότητα της ομάδας μας και την ορμή του κόσμου μας, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Είναι σημαντικό να δείξουμε συνέπεια όσο αφορά τα αποτελέσματα, μετά τη νίκη που πετύχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι».

Για την παρουσία του κόσμου: «Φαίνεται ότι θα έχουμε και πάλι μαζική προσέλευση κόσμου στο γήπεδο. Υπάρχει πολύ καλή ροή όσο αφορά την προπώληση των εισιτηρίων. Ο κόσμος πιστεύει στην ομάδα και στη δουλειά που γίνεται, γεγονός ιδιαίτερα ευχάριστο. Η προπώληση συνεχίζεται στα γνωστά σημεία πώλησης, ενώ εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμεία του σταδίου, τα οποία θα ανοίξουν στις 16:30».

Η αλλαγή στη διάθεση των παιδικών εισιτηρίων αγώνα: «Υπενθυμίζουμε πως μετά από απόφαση του ΔΣ, τα παιδικά εισιτήρια αγώνα θα διατίθενται μόνο σε προπώληση από τα εκδοτήρια “ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel” και μέσω του Online Ticketing. Συνεπώς, πλέον δεν θα υπάρχουν παιδικά εισιτήρια αγώνα στα ταμεία του σταδίου. Το ΔΣ κατέληξε σε αυτήν την απόφαση, καθώς διαπιστώθηκε ότι με τη διάθεση των παιδικών εισιτηρίων στις εισόδους του σταδίου, δημιουργείτο αχρείαστη ταλαιπωρία, τόσο στα παιδιά όσο και στα άτομα που τα συνόδευαν, ενώ, επίσης, δεν μπορούσε να διασφαλιστεί ότι τα παιδιά και οι γονείς τους ή τα άτομα που τα συνόδευαν, θα κάθονταν σε συνεχόμενες θέσεις. Μια καλή επιλογή για τους γονείς/κηδεμόνες των παιδιών, οι οποίοι είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας και επιθυμούν να φέρνουν τα παιδιά τους στο γήπεδο, είναι όπως προχωρήσουν σε αγορά παιδικού εισιτηρίου διαρκείας για να διασφαλίσουν ότι τα παιδιά τους θα έχουν εξασφαλισμένη θέση στις κερκίδες, δίπλα από τη δική του».

Αγωνιστικά: «Θα αξιολογηθεί ξανά σήμερα η κατάσταση των Εκίθα, Φελτχούιζεν και Δημητρίου και θα αποφασιστεί το κατά πόσο θα συμπεριληφθούν ή όχι στην αποστολή».

Για την ανακοίνωση της Θύρας 9 σχετικά με τη συνάντηση Πρόδρομου Πετρίδη και Άντη Λόππα και τον χαρακτηρισμό “αστειότητες” από πλευράς Αποέλ: «Για εμάς υπάρχει μόνο το παιχνίδι με την Αλκή. Δεν θα ήθελα να σχολάσω το θέμα, εύλογα ωστόσο δημιουργούνται τα ερωτηματικά στους φιλάθλους μας. Απ’ εκεί και πέρα, ο κόσμος βλέπει και κρίνει. Έχει και κριτήριο και αισθητήριο. Και αν είναι αστειότητες ή όχι γνωρίζει ο κόσμος πολύ καλά. Για εμάς Κατερίνα, υπάρχει ο αυριανός αγώνας, τον προσεγγίζουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό».