Home TOP NEWS Ιδού η τεχνολογία, ιδού και το πήδημα κύριοι

Ιδού η τεχνολογία, ιδού και το πήδημα κύριοι

 


Κατά καιρούς ακούμε πολλά και διάφορα για την προκατάληψη. Ακούμε και “προσπάθειες” της ΚΟΠ και των διαιτητών να την καταπολεμήσουν, αλλά και να βρουν τους τρόπους να βελτιωθεί το (επιλεκτικά) ΤΡΑ-ΓΙ-ΚΟ επίπεδο της διαιτησίας μας. Ε, πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ τους έχει δώσει τον τρόπο, οπότε ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

Στην Ιταλία η εφαρμογή των τεχνολογιών που εισηγείται η ΟΜΟΝΟΙΑ, σε 18 γήπεδα κόστισε λίγο πολύ δύο εκατομμύρια. Αν αναλογιστεί κανείς ότι το Αποέλ έχει προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 12, ο Απόλλωνας τα 8 και άλλες ομάδες γύρω στα 5, η επένδυση είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Ο μόνος λόγος να μην γίνει, είναι γιατί κάποιοι ίσως να φοβούνται πως θα χαλάσουν τα σχέδια τους.

Πραγματικά δεν υπάρχει κανένας άλλο πραγματικός λόγος. Όποιος θέλει να παίζει το ποδόσφαιρο στην Κύπρο επί ίσοις όροις, θα στηρίξει την πρωτοβουλία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα για το καλό του κυπριακού ποσοσφαίρου ή δεν θέλετε να χαλάσει το πάρτι;

υ.γ. Σκεφτείτε το διαφορετικά αν έχετε άλλες σκέψεις. Κάποιος πρέπει να αναλάβει την υλοποίηση, οπότε έχετε ευκαιρία για προσφορές και νέο πάρτι. Κάτι όπως τα συστήματα για την κάρτα οπαδού.