Home TOP NEWS Ίσως η πιο καθοριστική στιγμή του ντέρμπι

Ίσως η πιο καθοριστική στιγμή του ντέρμπι


Πολλά έχουν λεχθεί για τους τερματοφύλακες μας από την αρχή της χρονιάς και η αλήθεια είναι πως δεν είχαμε δει απόκρουση από εκείνες που κερδίζουν παιχνίδια. Με το σκορ στο 5-2 και κορυφαίο του γηπέδου το Μαργκάσα, δύσκολα μπορεί να ισχυριστεί κανείς πως μια απόκρουση του Κωνσταντίνου Παναγή έκρινε τον τελικό νικητή. Θεωρούμε όμως πως ίσως η πιο καθοριστική στιγμή του ντέρμπι, ήταν ακριβώς μια φάση με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα μας.

Αναφερόμαστε στην διπλή απόκρουση στο 9′, με το σκορ στο 1-0. Ο Κωνσταντίνος απόκρουσε πλάσα από πολύ κοντά και με αρκετό κόσμο μπροστά του και στην επαναφορά, ενώ ήταν στο έδαφος απέκρουσε και νέο σουτ σώζοντας την ΟΜΟΝΟΙΑ από την ισοφάριση. Στο καπάκι, δευτερόλεπτα μετά, ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ με υπέροχη κεφαλιά έκανε το 2-0 και τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους. Η ψυχολογία ανέβηκε στα ύψη, οι παίκτες μας ένιωθαν άτρωτοι, το τρίποντο ήρθε πιο εύκολα από ότι περιμέναμε.

Οποιαδήποτε ομάδα κάνει πρωταθλητισμό, πρέπει να έχει τερματοφύλακα αξίας. Είτε τον λένε Παναγή είτε Φελτχούιζεν, πρέπει πάντα να παίζουν σε υψηλό επίπεδο και να κάνουν τη διαφορά με τις αποκρούσεις τους. Η χθεσινή διπλή του Παναγή, ναι ήταν απόκρουση της διαφοράς. Δείτε την πιο κάτω: